Victor Ponta a uitat ca e prost

Dar norocul nostru a fost ca Tony Blair i-a adus aminte ca in domeniul economic nu e loc de populisme. Altfel ne trezeam in campania electorala ca socialistii de la USL si socialistii de la PDL se vor intrece in promisiuni aberante cu PPDD. Oricum faptul ca a trebuit sa i se aduca aminte de un lucru evident nu l-a facut pe Ponta sa se trezeasca din prostie (nici n-avea cum). Cat de inept trebuie sa fii ca atunci cand te intalnesti cateva minute cu Tony Blair sa-i povestesti una din hahaielile basesciene:

Am apucat sa ii povestesc si episodul pur romanesc cu nominalizarea la functia de prim-ministru insa nu sunt convins ca a inteles pentru ca eu cred ca, pentru un strain, cand spui ca presedintele iti propune in gluma functia de prim-ministru este o chestie intraductibila, oricat de bine cunosti limba engleza.

Probabil ca Tony Blair si-a dat seama ca vorbeste cu un idiot. Altfel nu-mi pot explica cum de ce l-a felicitat ca sustine Tratatul de  guvernanta fiscala cand Marea Britanie a fugit ca el ca dracul de tamaie. Vorba cantecului… si gentlemanii fac arogante, cateodata, cateodata doar…

2 comentarii la „Victor Ponta a uitat ca e prost”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *