2 responses

 1. TLP
  13 februarie 2009

  Desigur ca in realitate trebe sa tai foarte mult din crestinism ca sa accepti evolutia (inclusiv esenta – pacatul stramosesc), dar conteaza PR-ul.

  Ce e mai bine pentru noi in momentul de fata? Cel mai bun lucru este sustinerea bisericilor, indiferent ca noua ni se pare ok sau nu.

  Răspunde

 2. Armand K.
  13 februarie 2009

  E doar un pas înapoi. Îmi permit să-mi menţin sarcasmul la adresa BC care cu această aparentă acceptare a evoluţiei biologice nu face decât să-şi „spele” imaginea, şi să-i înşele pe cei care aruncă o privire superficială peste declaraţiile Vaticanului.

  În plus, nu reprezintă un punct de vedere oficial al Vaticanului, ci doar o declaraţie în avanpremiera unei conferinţe pe care o organizează BC pentru a împăca teologia catolică cu evoluţionismul biologic. Doar papa şi secretarul de stat al Vaticanului sunt autorizaţi să prezinte perspectivele oficiale ale BC asupra ceva.

  Praf în ochi! Acelaşi Tanzella-Nitti care-a fost citat spune şi că „I do not believe biological evolution is possible in a materialist world, without information, without direction, without a plan.”. Aştept rezultatele conferinţei!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
mobile desktop