Un copil a fost ucis de o racheta pentru ca tu sa ai un iPhone

Succesul Facebook se datoreaza geniului lui Zuckerberg si banilor CIA, care prin firmele sale a finantat la inceputuri o retea de socializare cu mult in urma altora, CIA fiind excitata de potentialul informational al unei astfel de retele. Sunt site-uri in Romania care au de zece ori mai multi membri decat avea Facebook cand a primit 25 de milioane de la un „angel” CIA si nu vad pe nimeni ca arunca cu milioanele in directia lor. Sau poate CIA-ul romanesc a facut-o deja.

Silicon Valley, varful inovatiilor tehnologice, nu este altceva decat o alta investitie facuta de complexul militar-industrial. Statul a turnat miliarde de dolari pentru ca industria de armament sa beneficieze de cei mai stralucitori neuroni ai planetei si astfel Silicon Valley a inceput sa atraga si alte genii care sa lucreze la comercializarea inventiilor facute pentru armata. Tehnica militara actuala este cu ani buni inaintea a ceea ce vedem noi pe Discovery, iar ceea ce ajunge in mainile publicului larg in ceea ce priveste tehnologia sunt doar acele bucati carora li se da unda verde pe strada ce duce catre marea masa a populatiei.

Libertarienii sunt intrebati „In lipsa investitiilor statului, cine mai face cercetare?„. La fel de bine, in tarile cu natalitate scazuta, un avocat la fel de istet ar putea sa intrebe „in conditiile in care nu recompensam violatorii, cum ne asiguram ca vom avea copii?”. Cei ce pun aceste intrebari se gandesc la un anumit tip de cercetare cum ar fi tratamente anti-cancer, proteze „bionice” pentru persoanele fara membre, solutii de hranire a acestei planete supra-populate etc. Acum ceva timp am vazut pe Discovery unde a ajuns tehnologia in domeniul protezelor. Probabil neintentionat, in mod ironic reportajul prezenta un soldat american ramas fara brate in urma unei explozii si caruia armata (cea care il trimisese pe front sa fie desfigurat), urmare a imenselor progrese stiintifice, ii atasa acum brate bionice care reactionau la comenzile creierului si care faceau cam 10% din ce putea face o mana obisnuita. Iar asta era, cica, o mare realizare.

Statul fura miliarde de la cei productivi pentru a sustine statul social apoi oamenii, pentru ca sunt oameni, invata ca pot trai si fara sa munceasca prea mult se inmultesc si supra-populeaza planeta. Iar acesti oameni trebuie hraniti asa ca statul incepe sa finantele cercetarea in OMG (organisme modificate genetic) care produc mai multa mancare pe hectarul de teren agricol, sa legifereze obligativitatea utilizarii anumitor seminte Monsanto pe terenuri aflate in proprietate privata, terenuri despre care fosti directori Monsanto, ajunsi ministri, ajung sa declare ca sunt bun public. Iar tot acest sistem produce in final doar sclavi, oameni care trebuie sa traiasca din mila statului, sau oameni care in ograda lor nu mai pot creste vaci fara 10 avize de la primarie. Si ciclul se reia.

La intrebarile „In lipsa sclavagismului cine mai facea piramidele din Egipt?”, „In lipsa cruciadelor si Inchizitiei cine mai facea Catedrala Notre Dame?” un om normal la cap ar raspunde „Daca piramidele si Notre Dame n-ar fi fost construite din cauza lipsei fundamentalismului religios, razboaielor si sclavagismului ar fi fost excelent”. Dar acelasi om considera ca intrebarea „In lipsa investitiilor statului cine vindeca copii de cancerul provocat de OMG-urile create prin ajutorul statului?” este perfect legitima. E ceva putred in Danemarca… si in restul lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *