Traian Basescu, intrebari si raspunsuri

Intrebare: Domnule Basescu, ati facut sex cu Elena Udrea?
Basescu: Jur ca nu am penetrat-o vaginal pe Elena Udrea.
Boc: A face sex inseamna introducerea penisului in vagin, iar domnul Basescu a raspuns corect si complet acestei acuze.

Intrebare: Domnule Basescu, Adrian Videanu a primit contracte prefertiale cand ati fost primarul Capitalei?
Basescu: Cat timp am fost primarul Capitalei, Adrian Videanu nu a primit contracte mai mari de 10 milioane de euro.
Boc: Intrebara face referire la contracte care ar fi putut sa-l imbogateasca pe Adrian Videanu, iar cum aici intra doar contractele de peste 10 milioane, consider ca domnul Basescu a raspuns corect si complet acestei intrebari.

Intrebare: Domnule Basescu, Emil Boc are coloana vertebrala?
Basescu: Jur ca Emil Boc face parte dintr-o specie vertebrata.
Boc: Lipsa coloanei vertebrale este specifica animalelor nevertebrate, iar domnul Basescu a demontat corect si complet ideea ca as fi vreun vierme sau vreo insecta.

Intrebare: Domnule Basescu, fiica dumneavoastra este desteapta?
Basescu: Jur ca fiica mea are un IQ mai mare de 40.
Boc: Eu am un IQ de 30 si sunt un om normal. Elena Basescu este, asa cum bine a spus domnul Basescu, o fata desteapta.

As mai scrie dar mi-e sila…

5 comentarii la „Traian Basescu, intrebari si raspunsuri”

 1. …asa, si unde e noutatea? 🙂 Stim foarte bine cine ne sunt prezidentiabilii, unul mai bun decat celalalt. Valeleu.

  Dar in alta ordine de idei, o intrebare de curiozitate: asta e singurul furt care se poate arunca in carca taberei PDL, niste contracte de la primarie? Adica in ultimii 5 ani B&Co au fost curati-curatei – afaceristic vorbind? Singurul repros actuale este nepotismul, dar altfel nu ne-au furat bugetele (cum s-ar putea spune despre o anumita coalitie)? Scuze, daca ar fi chiar asa, pai sa-si puna toata familia in guvern din partea mea :))

  Bineinteles teoria conspiratiei spune ca odata ce isi pune toata familia in guuuveeerrrrnnnnn…

 2. @Osterhase
  Articolul era ironic la adresa modului in care a raspuns Basescu la intrebarea „Ati lovit copilul?”, si anume, „Jur ca nu l-am lovit cu pumnul”.

 3. Traian Basescu joaca totul pe o carte: este pregatita o manevra mediatica de proportii, care sa îi ofere avantajul psihologic necesar pentru a ”scapa” în cîstigator. Concret, în ultimele 48 de ore s-au facut presiuni asupra unor institute de sondare care fac exit-polluri în ziua alegerilor pentru ca acestea sa îl dea în fata pe Traian Basescu la orele 21,00, fie si numai cu un procent. CSOP se stie deja ca va face acest lucru, în datele pe care le va difuza la televiziunea de casa a lui Basescu, B1TV, si se poarta negocieri aprinse, în continuare, cu institutul CURS, pentru a face acelasi lucru la TVR.
  Imediat dupa anuntarea exit-pollurilor care îl dau pe Traian în fata, pedelistii vor ocupa ”spontan” Piata Universitatii si vor pocni sticlele cu sampania victoriei, manifestari similare fiind atent pregatite si în alte cca.18-20 de municipii resedinte de judet din tara. Acest lucru este menit a se constitui într-un puternic factor psihologic care sa demoralizeze tabara pro-Geoana, observatorii, mass-media anti-Basescu, pe cei responsabili cu numararea voturilor, Autoritatea Electorala samd. Ulterior, daca numararea voturilor va aduce alt rezultat, este pregatit pasul doi, si anume acuzatia de frauda la adresa PSD si a aliatilor acestuia, o situatie care va degenera dramatic, dupa modelul ucrainean si va incepe scandalul social in Romania – care va fi reparat dupa 6 luni de lupte de strada de o dictatura militara cu generalul Basescu in frunte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *