Teologie proasta / teologie buna

Cineva spunea: „Intotdeauna exista cineva care stie mai multa teologie decat tine. Cantitatea de nonsens pe care un om o poate debita despre ceva ce nu exista e infinita”.

Memento, musulmanul care a fost o buna perioada subiect de cateringa pe YouTube. Am ras cu lacrimi la explicatiile mirobolante ale individului.

Sunt convins ca multi crestini au ras ca si mine. Sunt convins ca o parte din acesti crestini erau din Romania. Cred ca in spatele mintii lor ceva le spunea „islamul are o teologie de cacat”. Ei bine oameni buni, diferenta dintre idiotul teolog youtubian musulman din clip si unul din cei mai mari teologi pe care i-a dat Romania, Cleopa, este neglijabila. Cititi ce spune Cleopa despre iad: www . sfaturiortodoxe . ro/despreiad.htm (nu dau link din motive lesne de inteles).

Cateva idei:

  • intunericul din iad se poate pipai iar focul este negru (macar aici e consistent: nu e pic de lumina in iad)
  • in iad in fiecare zi lacrimile care se varsa ar umple Pacificul. Putina matematica: http://mail.logosfera.ro/need-help-with-college-homework/. Sa presupunem ca intreaga populatie umana ar fi in Iad, law research paper writing service (daca incepem numaratoarea de acum 50.000 de ani si nu 6.000 cat pretind creationistii). Cati litri de lacrimi trebuie sa verse un om pentru ca Cleopa sa nu fi mancat cacat?

Da, „teologii nostri de geniu”, nu se deosebesc de „teologii lor retarzi”.

2 comentarii la „Teologie proasta / teologie buna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *