Tara tuturor posibilitatilor (4)

In SUA, cetatenii pot fi ascultati de autoritati (zeci de institutii exista pentru lupta impotriva terorismului in afara FBI si CIA) fara sa fie nevoie de aprobarea unui judecator desi Constitutia Statelor Unite prevede express ca statul nu poate face asta. Adica, orice dobitoc ce lucreaza intr-un organism al statului de care n-a auzit nici dracu’ te poate urmari pentru ca esti suspect de terorism.

In acest timp cetatenii nu pot inregistra autoritatile IN TIMP ce acestea isi desfasoara activitatea. Adica, nu ai dreptul sa filmezi un politist care-ti cere mita in timpul serviciului. Sau care te impusca fara motiv. Din acest motiv daca, din intamplare, esti victima unui abuz din partea autoritatilor chiar daca inregistrezi audio si/sau video intamplarea proba nu va fi admisa in justitie.

Momentan aceasta problema este doar in statul Illionis. Coming soon to a police station near you.

Pentru persoana in chestiune singura solutie la indemana pentru a i se face justitie este ca, imediat ce va putea sa faca asta, sa-si cumpere o arma si sa inceapa sa impuste judecatorul, seful politiei, politistii in cauza, primarul, senatorii care au votat aceasta lege si asa mai departe. Suntem foarte aproape de aceasta situatie. Am mai spus asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *