Tara in care orbii ii conduc pe chiori

Am inceput ziua prost cu stirea asta. Mitropolia cere Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga sa infiinteze un centru de dezinformare (biserica), iar conducerea sanatoriului trimite cererea mai departe la primarie. Aceeasi medicii care-si bazeaza intreaga cercetare pe o filozofie naturalista se aseaza in pozitia caprei pentru viermii supranaturalisti (da, vorbesc aici despre preoti). Un medic care trebuie sa trateze un epileptic se pune in genunchi in fata celor care pana mai ieri considerau ca bolnavul respectiv trebuie exorcizat. Un medic care trebuie sa consilieze psihologic o persoana se prosterneaza in fata celor care cred ca spovedania e suficienta.

Se pare ca nebunia e o boala contagioasa. O explicatie pentru aceasta situatie este ca medicii de la sanatoriu sunt nebuni. Caz in care trebuie internati. Sau sunt incompetenti, din moment ce transfera o parte din atributii unor idioti (da, vorbesc aici despre preoti). Caz in care trebuie sa-si dea demisia.

Nu e suficient ca in Romania se construiesc mai multe biserici decat spitale, acum trebuie transformate spitalele in biserici. Pentru ca romanii crestini folosesc aspirina si merg la spital cand au probleme si nu se apuca sa se roage, Biserica Ortodoxa Romana considera ca trebuie sa li se reaminteasca si in spitale ca trebuie sa cotizeze la bunastarea celei mai vechi institutii de spalat creiere.

2 comentarii la „Tara in care orbii ii conduc pe chiori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *