2 responses

 1. selfhelp
  1 aprilie 2009

  Eu ii consider pe astia dusi cu capul, oameni care traiesc acolo in lumea lor. Cand un supranaturalist, de orice speta, de la cristalopat, aurist, oznist sau alt drept-credincios isi explica „teoria” nu consider ca o face din nesimtire, rea-vointa sau prostie. O face pentru ca in mintea lui propozitiile enuntate au valoare de adevar absolut si ei cred cu tarie in ele. Este in asa hal spalat pe creier incat DOAR varianta lui este cea adevarata. Logica si erorile de logica din argumentatia lui au valoare de ridicol si nu sunt in niciun fel utilizate.

  De aceea, in discutia cu astfel de persoane exista un mare ZID de comunicare. E ca si cum noi traim pe pamant si ei stau undeva pe luna privati de oxigenul necesar sa le functioneze creierul.

  Ironia este ca ei ne cred pe noi pe luna 😛

  Răspunde

 2. lunatic
  13 aprilie 2009

  Atitudinea lor e perfect explicabila psihologig (si psihiatric) si merge mana in mana cu atitudinea religioasa. De fapt asta e chiar atitudinea credinciosilor, cu deosebirea ca ei sunt mai mult decat fericiti sa-ti explice teoria lor si cum totul se potriveste perfect cu realitatea …doar ca discutia o sa ajunga invariabil la o polemica despre logica. Nu-i vorba de nesimtire, ci de o lipsa de onestitate intelectuala care in cele mai multe cazuri e inconstienta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
mobile desktop