Strategia masonica de reducere a populatiei

Una din conspiratiile invizibile (a se citi inexistente) cu care se lupta „sfintii” in viata ai crestinismului este cea referitoare la o strategie privind reducerea populatiei pana la niste cifre considerate ca fiind acceptabile de catre „mai-marii lumii”. Pentru asta se citeaza tot felul de politici de educare sexuala a tineretului (pentru prevenirea cresterii numarului de soldati ai Domnului), lansarea in eter a tot felul de virusi de catre servicii secrete, campanii de vaccinare care duc la infertilitate, amenintari cu razboiul, problemele din industria alimentara etc.

Sa presupunem ca exista cineva care doreste reducerea populatiei si care are resursele necesare (acces la laboratoare de cercetari, suportul serviciilor secrete etc). Cat de repede poate fi redusa populatia Terrei la nivelul „optim”? Foarte repede. Cum? Simplu. Se iau 2 orase mari din lume cu infrastructura de transport foarte complexa (metrou, autobuzuri, tren, aeroport) si se lanseaza un virus in metro. In cazul buy custom essay online-ului, statisticile spun ca:

 1. cele trei aeroporturi deservesc aproximativ 100 milioane de turisti pe an (Newark Liberty International – 32.8 milioane, JFK – 43.1 milioane, LaGuardia – 23.1 milioane). Asta inseamna 274.000 oameni pe zi.
 2. metroul este folosit de 4 milioane de persoane pe zi
 3. cea mai mare statie de autobuze deserveste 200.000 de navetisti pe zi
 4. calea ferata – nu am statistici pentru New York dar aproape 11 milioane de persoane au circulat pe ruta Boston – New York – Washighton in 2007

Daca punem aceste cifre cap la cap, adaugam un grup de invidizi care au capacitatea de a crea un virus cu perioada de incubatie de 2 saptamani aflam ca eliberarea acestuia in metro-ul New Yorkez ar putea provoca o catastrofa demografica. Si mai mult decat atat, acest atentat ar putea fi pus pe seama teroristilor.

Ca sa parafrazez o reclama devenita celebra:

Probabil ca nu exista nici o conspiratie pentru reducerea populatiei. Asa ca inceteaza sa te ingrijorezi si traieste-ti viata.

5 comentarii la „Strategia masonica de reducere a populatiei”

 1. Pacat ca nu exista, dar cumva incat eu si ai mei sa scapam. :-)))) Probabil ca tocmai acest lucru este explicatia- nimeni nu vrea sa riste sa moara, cu tot neamul lui, salvand planeta. 😉

 2. Da, dar după o astfel de metodă apar două probleme. Pot fi omorâți evrei(iar după cum știm evreii controlează totul), iar virusul ăla nu prea poate fi controlat. Dar da, sunt de acord că în cazul existenței unei asemenea cabale cu intenții către genocid, ar exista metode mai ușoare de reducere a populației(care dacă nu s-ar face violent nu știu cât de rău ar fi).

  Și fără legătură, dar nu mă pot abține, Doctor Doom(nenea din poza de sus) e rom, ceea ce mi se pare un pic ironic raportat la subiect.

 3. Cabala aia, daca exista, nu cred ca are grija evreului de rand. Din turnul lor de fildes ar fi greu sa faca distinctia intre o furnica si o termita.

  Hm… nu stiam ca lui Dr.Doom ii place Nicolae Guta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *