Solutie pentru rezolvarea problemei parlamentarilor corupti

Birocratii din subordinea domnului Sorin Oprescu au un nou puseu retard-dictatorial si propun, ca solutie pentru rezolvarea problemei cainilor VAGABONZI, nici mai mult nici mai putin decat do my homework to me (cei cu sau fara stapani), cu cateva exceptii.

Dupa aceeasi logica propun si eu ca solutie pentru rezolvarea problemei parlamentarilor corupti… incarcerarea tuturor parlamentarilor.

Pentru rezolvarea problemei somerilor propun realizarea unui canal Dunare-Dunare (Portile de Fier – Craiova – Bucuresti – Slobozia – Cernavoda).

Pentru rezolvarea problemei birocratilor retardati precum cei carora le-a cacat mintea o astfel de propunere, propun institutionalizarea in unitati specializate a tuturor birocratilor.

Logica de birocrat:

  1. Avem o problema cu o parte din multimea A
  2. Avem o problema cu multimea A
  3. Daca distrugem multimea A nu mai avem problema
  4. Propun distrugerea multimii A

 

4 comentarii la „Solutie pentru rezolvarea problemei parlamentarilor corupti”

  1. Un nou studiu publicat astăzi de Fundaţia britanică Dogs Trust relevă faptul că 9 din 10 locuitori ai mediului urban din România ar dori ca autorităţile să folosească metode umane în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

    1. Un studiu inca nepublicat releva faptul ca 9 din 10 locuitori ar dori sa utilizeze metode inumane pentru rezolvarea problemei birocratilor fara creier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *