Solutia lui Mihai Giurgea in 2 cuvinte

Spusa chiar de el, astazi, 3 iulie 2013:

[…] BICIUL. Si glonțul, pentru ăia care nu se lasă biciuti.

Cred ca Giurgea face laba uitandu-se la filme snuff si-si imagineaza ca victimele au in cap idei precum: „program de lucru”, „concediu” sau „asistenta medicala”. Daca dementul asta ajunge unde se viseaza, o sa ajungem sa-i cerem pe Basescu, presedinte, si pe Nastase prim-ministru… pe viata.

21 de comentarii la „Solutia lui Mihai Giurgea in 2 cuvinte”

 1. baiatu’ asta cu frustrari refulate pe net instiga cam de multa vreme la unele chestii incadrate in codul penal. problema e cine dracu ii sufla in panze..

  1. Probabil ca aceeasi care-i sufla in panze lui Ponta. Daca poporul vrea sange, sforarii vor avea oameni la varf, daca nu… deja au.

 2. E un escroc, adica un nou Evolore. Prostii care ii fac donatii si platesc cotizatie o fac in contul lui personal, adica legal sunt banii lui ca nu e contul ONG-ului (inexistent defapt). Ma rog, poate il mai platesc unii sa sperie poporul cu cacapitalismul+poate mai face si liste cu dereglatii mental din tara asta.
  Nu ajunge nicaieri, e imposibil la ce cretinatati debiteaza.
  Oricum nu cred ca e nebun cum zic multi, e un escroc de meserie.

  1. Si eu ma gandesc ca in curand vor apare povesti de genul „Dupa ce am cotizat la MAT, am fost sunat de la SRI si invitat la o discutie la Sectia de Politie X.” Si nu pentru ca SRI a interceptat transferul bancar ci pentru ca Giurgea e omul lor.

   1. Exact, giurgistul face un ban fara a comite vreo ilegalitate si fara a plati impozite. Donatiile sunt in contul lui personal si boarfele, canile si insignele unt vandute tot legal. De asta o labareste si cu infiintarea MAT si ‘marile manifestatii’. In schimb le cere copii dupa buletine si astfel aia devin santajabili.

     1. Gata,

      A vazut giurgistul ca intreaba lumea de bani, cica pe 29 iulie mare teatru. Asteptam cu interes, dar mai intai uite ce le cere giurgistul:
      1.Ieși in strada. Implica-te. De 23 de ani, politrucii isi bat joc de parintii tai, de tine – si or sa-ti batjocorească si copiii, daca-i lași.
      2.Donează. MAT nu primește nici un ban de la Stat – si nici nu va primi. Partidele cheltuiesc in alegeri cate 30 de milioane de euro (bani furați de la buget). Noi nu avem decât poporul român.

      Tare imi este ca in loc de circ, iar scrie giurgistul ca ba e lumea in concediu, ba nu s-a aprobat infiintarea MAT, ba nu le da banca banii, ba coiu stang, ba alte balarii.
      Dar pana atunci DONATI !

     2. ECred ca Giurgea va fi ultimul cui in cosciugul ideii ca oamenii cu initiativa sunt manati de intentii bune.

 3. Asta e cel mai fenomenal om de care am auzit in viata mea. Ii injura pe bugetari, el fiind 2 ani hartogar la Guvern.
  Ii injura pe cei care termina Studii Europene, Litere si stiinte politice el a absolvit literele si a fost reporter, ghici unde la ANTENE(apoi la PRO).

  Daca stau bine si imi aduc aminte si Hiler a zis ca rasa Ariana, cea pura care trebuia sa cucereasca pamantul si avea dreptul sa omoare pe oricine avea ea chef era blonda, pacat ca el era brunet.

 4. Pingback: Miscarea MAT - Page 9

 5. „Iar noi avem curajul să spunem că lăcomia este bună. Lăcomia a creat civilizaţia. Fiţi lacomi! Fiţi bogaţi! Fiţi puternici – şi nu vă jenaţi de asta!”

  Probabil Giurgea are vise umede cu el, Stalin şi o cameră de motel ieftină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *