Sfarsitul libertatii

De la rusi vine ploaia si de la americani vine criza. Criza economica a venit cu o intarizere de 2 ani Romanika. Criza libertatii va avea o intarziere similara.

Am intrebat acum ceva timp „pe cine vom ucide maine?” Raspunsul il vom afla pe youtube, cand vom vedea pe cine ucid americanii.

9 comentarii la „Sfarsitul libertatii”

 1. Unele chestii sunt exagerate insa asta nu inseamna ca trebuie sa-l aruncam la gunoi cu totul.

  Am fost in US si intr-adevar afisele de genul „nu introduceti surubelnita in penis” sunt o realitate. Am vazut o scroafa imbracata in „om al legii” care a dat afara din metrou pe cineva care tinea in brate un caine de dimensiuni reduse. Sportul national e datul in judecata: cafeaua fierbinte n-avea avertizare ca e fierbinte, restaurantele nu au chiuveta suficient de joasa ca sa poata fi folosita de cei aflati in scaun cu rotile (da, o chiuveta cu 5 centimetri mai sus te baga in faliment) etc etc. Aparatul lor de stat este si la ei supra-dimensionat.

  Si la noi vin ajung aberatiile birocratice: http://romaniadeieri.blogspot.com/2010/11/cand-birocratia-bate-viata.html Cu intarziere… dar vin.

  Tipul ala cret de la „Trends Institute” era ridiculizat la televiziuni prin 2006 ca anunta criza. Stiu…e apel la trecut. Cine uita istoria risca s-o repete, iar americanii au uitat criza din ’29 si acum repeta greselile.

 2. Dragut filmul. Din fericire nu se aplica la Romania, unde statul este aproape impotent si functioneaza pe inertia regimului Ceausescu (in care oamenii chiar se temeau de stat).

  Cand ne facem un sat?

 3. @dumnezero
  cred ca birocratia in sine este generatoare de astfel de aberatii. nu sunt multi cei care chiar urmaresc sa faca rau insa instrumentele de „motivare” te imping sa faci asta.
  cum era cazul tipului care punea monezi in aparatele de parcare. cand iti primesti salariul dupa cate amenzi dai e normal ca orice actiune care te impiedica sa scrii o amenda te afecteaza intr-o masura foarte mare

  nu stiu la noi de ce birocratia nu-si da inca in petec intr-un fel atat de evident ca in US

 4. Poate ca la noi a inceput procesul de mult, si acum este asa de mult haos incat nu poate nimeni sa analizeze si sa faca observatia.

  Oricum acest film este putin prea pro-aur, fapt ce e usor suspicios. Adica prin faptul ca ei produc frica si cerere pentru metalele pretioase, cei care au deja aur castiga serios… Asta nu-mi place. Sfatul important este: invata sa traiesti cu mai putin si apropie-te de agricultura.

  p.S. Repet; cand ne facem un SAT? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *