Scrisoarea Dacianei Sarbu catre mamele din Romania

Dragi mamici din Romania,

Nu vreau sa va consum prea mult din timp pentru ca stiu ca aveti multe de facut. Asa ca va intreb direct: „De ce sunteti proaste?” De ce trebuie sa am eu grija sa nu distrugeti sanatatea copiilor vostri? De ce cumparati ca proastele Happy Meal-uri de fiecare data cand copiii vostri tipa dupa ele? Daca n-ati fi proaste eu n-as putea sa fac solve homework and get paid si sa am eu grija de sanatatea copiilor vostri.

Dar pentru ca sunteti batute in cap si nu stiti cum sa-i spuneti copilul ca mancarea de la restaurantele fast-food e proasta eu trebuie sa interzic unor companii sa produca anumite produse. Cred ca va mosteniti prostia de la mamele voastre, caci sunt o groaza de bunici care-si duc nepotii razgaiati la McDonald’s si-i indoapa cu cartofi prajiti.

Sunt si eu mama si fiica unei mame asa ca nu vreau sa par ca ma cred mai desteapta decat voi. Cainele moare de drum lung si prostii de grija altora. Iar eu mor de grija voastra.

Cu drag,
Daciana Sarbu, mama care crede ca mamele sunt proaste

4 comentarii la „Scrisoarea Dacianei Sarbu catre mamele din Romania”

  1. cand o sa te duci la scoala, poate inveti cu cati de I se scrie „copii vostri”. si nu ma refeream la „vostri”, pe ala l-ai scris corect.

  2. Si daca totul este ok cu articolul asta, a observat unul un „i” care nu e la locul lui si arata cu degetul trimitandu-l inapoi la scoala :))

    Un comentariu constructiv ar fi fost: „ai scris incorect copii, cu 2 i in loc de 3”, dar asa suntem noi carcotasi pana in maduva oaselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *