Sa va imbolnaviti bine, domnule Basescu!

Aseara la „Sinteza zilei” am auzit o noua perla din partea domnului Radu Tudor, de la care, fara sa am o justificare solida, am oarece pretentii. Prezentand zvonurile legate de starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, dl. Radu Tudor a simtit nevoia sa spuna ca ii doreste sanatate presedintelui pentru ca, parafrazez, atunci cand e vorba de aceasta problema „asa se cuvine”.

Nu inteleg de ce sanatatea este absolut(!!!) sacra. Sa inteleg ca domnul Radu Tudor dezavueaza (un cuvant „pe val” in emisiunea de aseara) cele peste 40 de tentative de asasinat ale lui Hitler? Daca domnul Radu Tudor i-ar fi luat interviu lui Al Capone ar fi incheiat cu „La revedere si multa sanatate”? Ma indoiesc.

Am fost unul din cei care s-a bucurat cand Ceausescu a fost impuscat si cred ca sunt multi in situatia asta. Stiu, Basescu nu e nici Ceausescu si nici Hitler, dar nici nu are puterea pe care au avut-o acestia din urma. Daca nu te cheama Boc, Udrea sau Videanu nu ai nici un motiv sa spui ca-ti doresti ca Basescu sa fie sanatos. Decat dintr-un reflex declasat de frica de „gura lumii”, pentru care urarea suprema este „va doresc sanatate ca-i mai buna decat toate”.

Iar Basescu nu este de acord, pe buna dreptate, cu aceasta conceptie. Petrece pana seara tarziu, consuma bauturi alcoolice pentru ca-i place asta. Nu conteaza ca nu e „sanatos”. S-a inconjurat de oameni ca Boc si Udrea pentru ca-i plac sclavii si blondele. Nu conteaza ca nu e „sanatos” din punct de vedere politic. Felul in care traiesti e mai important decat sa traiesti mult. Asta e filozofia lui Basescu. Asta e filozofia corecta.

Pentru ca pe mine ma afecteaza negativ faptul ca Basescu este presedintele Romaniei, pentru ca va fi presedinte inca 4 ani de acum incolo daca nu se intampla ceva rau cu el si pentru ca ma intereseaza mai mult CUM traiesc decat CA traiesc nu pot decat sa-i urez presedintelui „Sa va imbolnaviti bine!” si sa sper ca urarea mea nu va avea aceeasi soarta care a avut-o urarea presedintelui cand a fost ales.

6 comentarii la „Sa va imbolnaviti bine, domnule Basescu!”

  1. Stai linistit, nu mai apuca jigodia inca 4-5 ani, dar asta nu e o consolare. Rromanica arata ca dupa cel putin doua razboaie mondiale sau cataclisme, asa ca…

  2. Eu nu m-am bucurat deloc ca l-au impuscat pe Ceausescu. Daca nu-l impuscau, i-ar fi dat pe toti in gat; tocmai de aia l-au si impuscat.

    De fapt mint, pe vremea aia aveam 10 ani… oricum cert este ca m-am suparat mai tarziu ca l-au impuscat.

    1. Oare ce-ar fi sa ne cunoastem trecutul ca sa avem si prezent si viitor? Nu credeti ca trebuie facut un salt inapoi , sa se ia lucrurile in modul lor firesc si sa ne acceptam prima data regele iar apoi daca el nu ne va reprezenta cum se cuvine interesele poporului sa se faca referendum ca de fapt asta trebuia facut imediat dupa asa zisa cadere a comunismului .

  3. In conditiile in care a avut un mandat in timpul caruia nu a facut nimic, ORICINE altcineva (geoana, vadim, becali, ORICINE) trebuia sa fie in locul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *