Robert Ştefan Vasilescu, maica-ta-i proasta!

Dupa ce PSD-ista Daciana Sarbu a afirmat (indirect) ca report writing service, si deci ca si Olguta Vasilescu, membra PSD care este mama, este si ea proasta, iata ca avem si dovada: http://mail.logosfera.ro/creative-writing-fight-scene/. Intr-o vreme in care toate televizoarele au „parental control” iar Google iti ofera 1.500.000 de rezultate la o cautare dupa „internet parental control software”, doamna Olguta Vasilescu nu are scuza ignorantei. Concluzia este clara.

Celebrele mamici PSDiste au o parere proasta despre mamele din Romania pe care le vad drept niste organisme uni-celulare incapabile sa-si protejeze odraslele de amenintarea numita internet. Pentru consistenta insa astept ca cele 2 mamici PSDiste sa vina si cu propunerea ca mamelor din Romania sa le fie interzis dreptul de vot, pentru ca daca o femeie e prea proasta ca sa stie ce e bine pentru copilul ei, cu siguranta este prea proasta ca sa voteze. Si mai mult, e prea proasta sa fie parlamentara.

Faptul in sine nu ma mira caci intreaga gandire de stanga porneste de la premisa ca oamenii sunt prosti propunerile oamenilor de stanga din Romania fiind elocvente:

 • Oamenii sunt prea prosti sa aleaga sa-si munceasca pamantul si sa faca bani si atunci trebuie amendati daca n-o fac.
 • Oamenii sunt prea prosti sa agoniseasca pentru batranete asa ca o parte din salariu trebuie pus de-o parte cu forta de catre stat
 • Oamenii care au proprietati pe Lipsani sunt prea prosti sa le vanda altora sau sa le repare de buna voie pentru a creste pretul proprietatii si atunci trebuie amendati daca n-o fac
 • Oamenii sunt prea prosti sa foloseasca o parte din salariu pentru a cumpara copiilor de mancare si atunci trebuie impozitati astfel incat bugetul sa aibe bani de cornuri si lapte
 • Oamenii sunt prea prosti sa cumpere ce au nevoie si atunci trebuie stimulati prin programe gen Prima Rabla si Prima Casa sa-si cumpere ce trebuie

Desigur, toti acesti oameni prosti vor deveni brusc destepti in momentul in care devin birocrati. Acelasi om care, in principiu, e prost odata ajuns prim-ministru va fi suficient de destept sa stie de ce cornul e mai bun decat batonul si laptele mai bun decat iaurtul. Acelasi om care, in principiu, e prost odata ajuns ministru de finante va sti ca oameni au nevoie de o casa si de o masina. Acelasi om care, in pricipiu, e prost odata ajuns ministru al muncii va sti ca oamenii trebuie sa economiseasca bani pentru batranete.

Cel putin asa cred socialistii. Unii dintre ei. Altii, sunt constienti ca intr-o democratie liberala ar trebui sa munceasca cu adevarat pentru a supravietui si nu ar putea sa stea angajati la stat si sa spuna oamenilor cat de prosti sunt si cata nevoie au ei de un stat care, la 20 de la falimentul politic, ne indreapta cu pasi repezi spre falimentul economic.

6 comentarii la „Robert Ştefan Vasilescu, maica-ta-i proasta!”

 1. jigodia asta infatuata de lia olguta vasilescu va face astfel cunostinta cu efectul streisand.
  daca as avea blog, in semn de protest i-as baga o „dedicatie” in fiecare post, undeva la post script, pentru o luna doua. o parafrazare a celebrelor „yo mamma’s so stupid…” ar fi foarte eficienta.

  daca suficienti bloggeri ar face lucrul asta am ajuta si google sa dea niste rezultate pertinente 😉

 2. Mai mult, vrea sa forteze proprietarii de site-uri sa interzica anumite cuvinte, sub riscul amenzii. Fapt ce va duce la reducerea extensiilor de tip forum. Adica oricat e de proasta, tot stie cum sa introduca taxe.

  Daca se intampla asa ceva, am sa scriu un ghid pentru detinatorii de site-uri, cum sa instaleze un filtru in php care sa inlocuiasca un set de injuraturi sau alte cuvinte cu „Olguta Vasilescu”.

 3. Daca este cazul, da! Dobitocii din administratia statului nu au nici un drept sa-si bage nasul in siteuri private, si trebuie sa priceapa acest fapt. CNA-ul este, si asa, o entitate care demonstreaza prostia si aroganta smecherilor care conduc tara, dar practic nu are dreptul sa existe din simplul motiv ca exista o multime de canale controlabile prin telecomanda sau butoane pe aparatul TV. La fel si pe web, daca cineva e ofensat de ceva mesaj, poate sa inchida pagina. Nimeni nu e obligat sa citeasca obscenitati sau sa se uite la un post anume de pe tembelizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *