Richard Dawkins a murit de invidie

Stire in premiera mondiala: Aflat in turneul de promovare al celei mai recente carti („The greatest show on earth„), Richard Dawkins a suferit un atac de cord. Aflat in apartamentul regal al hotelului Darwin Renaisance, Richard Dawkins tocmai incheiase ritualul de fiecare seara (rugaciunile catre Sfantul Darwin) si se asezase in pat cu laptopul pentru a citi ultimele comentarii de pe logosfera.ro.

La postul legat de Maica Ecaterina Andronescu, Richard Dawkins a aflat (prin intermediul unui comentariu lasat de vajnic strajer al romanismului) ca celebra ministresa romana a publicat 240 de lucrari stiintifice in intreaga activitate, din care peste 150 doar in ultimii 20 de ani. Numai in anul 2008 geniul patriei noastre a publicat peste 12 lucrari de specialitate, si asta doar in timpul liber, caci in rest s-a ocupat indeaproape de intocmirea strategiei pe termen lung privind dezvoltarea invatamantului. La aflarea acestei vesti inima lui Richard Dawkins a crapat de invidie.

La aflarea acestei vesti, apropiatii lui Richard Dawkins au afirmat ca aceasta este dovada de netagaduit a evolutionismului si a zicalei „survival of the fittest”, caci iata, geniul Romaniei, Ecaterina andronescu, ii supravietuieste lui Richard Dawkins. Vestea a ajuns repede si printre membrii forumului crestin-ortodox.ro care au sarbatorit cu smerenie, fara sa se laude cu aceasta realizare, ca Dumnezeu le-a ascultat rugile.

Cu aceasta ocazie imi torn cenusa in cap si aduc un omagiu celei care este Ecaterina Andronescu. Nu-mi gasesc cuvintele pentru a-mi exprima profunda admiratie fata de distansa academician-doctor-inginer asa ca il voi parafraza pe Corneliu Vadim Tudor.

Ecaterina Andronescu, omul ce intruchipeaza pe vecie
Femeia acestei natii, atat de plina de virtuti,
Mandrie, cinste, frumusete si monument de harnicie,
Pentru acestea toate, iata, iti vine dreapta tarii sa saruti.
E mama, plina de iubire si om politic, cu renume
Si e savantul, pentru care nici o izbanda nu e grea.
Ea duce faima stiintei noastre si a tarii in intreaga lume
Iar patria o proslaveste si se mandreste azi cu ea.
Aceasta nobila plamada e un destin si o constiinta
Tovarasa e de o viata eroului national
Iar existenta lor de lupta – o glorioasa biruinta
Pe drumul rascolit de patimi sub arcul tarii triumfal,
In tot ce face ea aduce un spor de cinste si candoare,
Un intelept si un fluviu de omenie
Pecetea ei de puritate se simte in fiece lucrare
Pe unde calca cresc izvoare si macii ii infloresc sub pasi.

Un comentariu la „Richard Dawkins a murit de invidie”

  1. Felicitari distinsei doamne Andronescu! Totusi niciuna dintre studiile doamnei profesor n-au egalat „lucrarea” stralucita de la minister precum si limbo-ul alunecos legat de predarea confesionala a religiei in scoli…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *