Religia este esentiala pentru functionarea statului

Guvernul Romaniei recunoaste in sfarsit rolul pe care biserica il joaca in societatea noastra, si anume acela de indobitocire a populatiei. Guvernul a inclus religia (adica BOR, ca religia e un domeniu al activitatii umane) pe lista „serviciilor publice esentiale fara de care unitatile administrativ teritoriale, aflate in situatie de criza financiara sau insolventa, nu pot functiona.

Fara ajutorul religiei (adica BOR) in a convinge populatia ca trebuie sa intoarca si obrazul celalalt cand presedintele le fura din buzunar 3000 de euro, probabil capul lui Basescu era undeva intr-o groapa comuna dupa ce, in prealabil a stat vreo 3-4 zile intr-o furca in piata publica. Daca religia (adica BOR) n-ar pune toti enoriasii in genunchi in fiecare duminica pentru ca acestia sa se roage pentru „sanatatea conducatorilor” care fura miliarde de euro in fiecare an serviciile publice falimentare precum „asigurari de sanatate gratuite” sau „pensia de stat” ar fi atacate cu jeturi puternice de pisat ce ar atenta la sanatatea managerilor care, desi platiti cu mii de euro lunar, sfarsesc prin a falimenta institutii care nu au concurenta in domeniul in care actioneaza.

Ma astept ca, respectand aceeasi logica de fier, Guvernul sa anunte trecerea Antenelor si celorlalte televiziuni care se ocupa cu spalatul creierelor pe lista „serviciilor publice esentiale fara de care hotii de la putere nu pot functiona”

9 comentarii la „Religia este esentiala pentru functionarea statului”

 1. doar nu te astepti ca BOR sa anatemizeze ‘sistemul’ si automat poporul sa reactioneze..poate BOR sa cheme si la rascoala sau razboi civil, nimeni si nimic nu mai poate trezi masele din letargie, boboru are alte prioritati de genu ‘seminte sparte pe tava de gaz,beut la crasma, pescuit,gajici, beamveuri, mynele, nora pentru mama, romanii au talent si suleyman magnificu’.nu te consuma si nu-ti fa iluzii d’astea nesanatoase pentru psihic..

  1. Nu ma astept ca BOR sa nu colaboreze cu mafiotii, dar sper sa aud din ce in ce mai putine voci care spun ca BOR nu colaboreaza cu mafiotii

 2. … pentru functionarea statului roman.

  Atat timp cat faci referire la un stat fundamentalist, titlul e inadecvat, pare sa generalizeze… o exceptie (cel putin la nivelul UE). 🙂

 3. Mda..religie=sanatate=cultura=situatii de urgenta. O adevarata ecuatia demna de IQ negativ. Tara arde si baba se piaptana.
  Same shit diferent day.

 4. Nu mai fiti asa ironici si nu mai postati fabulatii.Cred ca ateii sunt frustrati de ceva.Care este problema dvs?Faceti ceva util societatii si nu mai pierdeti timpul cu prostii!

  1. Gen o catedrala a masluirii bugetului? Constructia de bisericii in curti de spitale? Constructia unei a 5 biserici intr-un sat in care copii mor in haznaua din spatele scolii? Astea sunt lucruri utile? Pai atunci prefer sa fac ceva inutil.

 5. Foarte adevarat! 🙂
  Asta pentru ca BOR si statul roman sunt 2 organizatii in slujba aceleasi entitati, autoritatea. Dupa ce si-au impartit teritoriile acum e pace intre ei, BOR primeste monopolul asupra eternitatii 🙂 si statul asupra vietii pe pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *