PUTEREA+ACTA=LOVE

PSD si PNL se lauda ca ei n-au votat adoptarea ACTA si ca PDL-ul a sustinut-o in bloc. Evident, ca doar nu-s la putere. Doar cand sunt la putere politicienii vor cresterea statului politienesc caci atunci ei sunt beneficiarii ingradirii libertatilor cetatenesti. Cand sunt in opozitie toti se dau de ceasul mortii pentru drepturile nostre.

Poate asta e solutia ca partidele sa fie in slujba cetateanului… sa fie toate in opozitie. Dar probabil ca asta nu e posibil. Si atunci alternativa ar fi ca programele politice ale partidelor sa nu mai contina chestiuni de genul „Vom dezvolta infrastructura de comunicatii” ci „Nu vom lua oamenilor dreptul de a comunica”, nu „Vom mari pensiile persoanelor aflate in dificultate” ci „Nu vom fura bani de la cei ce muncesc”, nu „Vom asigura educatie gratuita de 10 clase” ci „Nu vom obliga copii sa repete ca papagalii informatii pe care nu le inteleg”.

3 comentarii la „PUTEREA+ACTA=LOVE”

  1. asa e , mazare e in vacanta , oana si vanghele sunt ca doi porumbei se gandesc numai la stii tu ce … , in cazul asta propun sa fie readus in echipa geoana !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *