Pupa-ti-as mila!

Via http://mail.logosfera.ro/homework-help-needed/ mai aflat o povestire din gradina Domnului. Cica zice un crestin:

Există și creștin-ortodocși care ar lăsa ceva în cutia milei dacă s-ar putea plăti cu cardul.

Comentarii:

 1. Cum isi aratau acesti crestini-ortodcsi milostenia inainte de aparitia cardurilor? Probabil ca nu si-o aratau. Ceea ce arata ca in cazul acestora ortodoxia e cam degeaba (nu determina modificari de comportament).
 2. Pornind de la punctul 1 rezulta ca sunt foarte multi mancatori de cacat in spatiul public, si anume toti aia care spun ca ortodoxia e benefica pentru societate. Aici intra o groaza: de la preoti, la academicieni, la „filozofi” (a la Plesu), la membri ai Academiei Romane si pana la ministri si chiar Marinelu’.
 3. Avand in vedere ca „mari duhovnici” (aka: oameni imbracati in negru ce sufera de grave probleme mentale) spun ca cardurile fac parte din planul Satanei de inrobire a populatiei rezulta logic ca sunt unii crestini ortodocsi care nu fac milostenie decat daca-i ajuta Dracul. Luand in considerare faptul ca in povestea biblica Dracul e personajul pozitiv situatia e… normala. Vorba lu’ Toma Caragiu… „Dracu’ i-a pus”.
 4. Iata o idee minunata pentru „Parteneriatul pentru Jaf” (unii ii zic parteneriatul Guvern – BOR): instalarea din bani publici a unor cutii ale milei in care se poate plati cu cardul. Stimulam economia pe multe planuri: dam de lucrul celor care instaleaza bancomate, oamenii vor dona mai mult ajutand si mai mult biserica sa construiasca biserici noi care la randul lor vor da de lucru muncitorilor in constructii… ad infinitum.
 5. Pornind de la punctul 4 rezulta ca dupa instalarea unor astfel de bancomate ar trebui in mod necesar sa avem crestere economica. Lipsa cresterii economice s-ar putea datora exclusiv celor care nu contizeaza cu cardul la cutia milei. Vom avea astfel o justificare pentru introducerea obligativitatii contribuirii la cutia milei (nu ca pana acum nu am fi fost toti obligati sa contribuim prin impozite) scurtand astfel fluxul financiar. Astfel cei ce nu vor contribui la cutia milei vor putea fi condamnati la inchisoare pentru subminarea economiei nationale.
 6. Ca sa nu riscam sa-i facem mancatori de cacat atati membri de vaza ai societatii romane putem considera si varianta in care vorbele crestinului respectiv sunt doar o prostie monumentala. In aceste conditii fie designul inteligent e o prostie (nu e nimic inteligent in creierul idiotului) si atunci rezulta ca avem alti multi mancatori de cacat, fie parintii idiotului respectiv au pacatuit grav si au fost pedepsiti cu acest copil. Folosind regula de 3 revelatii compusa sa se afle care este pacatul parintilor?

6 comentarii la „Pupa-ti-as mila!”

 1. Mancatorii de cacat nu au nevoie de nustiuce pretexte ca sa manance cacat, deci si Plesu o sa ramana asa cu sau fara bancomate si SMS-uri. Se va (si se vor) defini in continuare prin caracteristica „ascultati la mine, tot ce nu e ca in filosofia mea e de cacao”.

 2. noica parca spunea ca atunci cand spui ceva despre cineva in primul rand spui multe despre tine si abia apoi despre celalalt
  cred ca de fapt s-ar putea sa nu fii in stare sa spui mare lucru dar despre tine cu siguranta da
  iar daca e vorba despre andrei plesu in viziunea voastra……………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *