ProTV angajeaza comentatori orbi si prosti

Comentatorii ProTV au reusit sa-mi fure si placerea de a urmari un meci de UEFA Champions League. Priveste statisticile meciului Barcelona-Chelsea si spune-mi daca un om care nu este orb sau prost poate aduce laude echipei Chelsea. Cat de idiot trebuie sa fii sa te bucuri ca vezi un meci de fotbal fara goluri pentru ca strategia unui antrenor este impecabila? Cat de orb trebuie sa fii ca sa spui ca o echipa cu 65% posesia mingii este panicata? Cat de prost trebuie sa fii sa spui dupa 25-30 de minute de joc ca Barcelona, o echipa de top in Europa, este obosita?

Ma asteptam ca oamenii care lucreaza la redactia de sport a Pro TV sa astepte cu nerabdare sa scape de stirile mondeno-sportive cu Becali si Mutu care sunt impuse din ratiuni de rating si sa-si faca treaba cum trebuie in rarele ocazii cand au sansa. Dar probabil ca stirile din latrina numita Liga 1 netezesc creierul.

De la anul TVR-ul va transmite UEFA CL. Poate scapam de comentatorii care adora meciurile fara goluri pentru ca echipa lor favorita a castigat un punct in deplasare, care in timp ce saliveaza la banii lui Abramovici ridica in slavi o echipa care nu joaca fotbal si care juiseaza cand spun ca „fotbalul nu este drept”.

2 comentarii la „ProTV angajeaza comentatori orbi si prosti”

 1. Subscriu.
  Comentatorii PROTV sunt niste tampiti. A trebui sa ma uit la mare parte din finala pe mute. Nu mai suportam comentariile imbecile.
  Astia isi aleg o echipa (de obicei aia care pare sa castige) si incep sa o laude pana nu mai pot. Impartiali din parti.
  Ex:
  „Nu ar trebui sa se arate minute de prelungire, sau sa se arate sa mai dea un gol Barcelona”.
  „Nu a castigat echipa, a castigat spiritul catalan”.
  Ar trebui mutati la rubrica meteo, eventual sa fie difuzati pe la 3-4 noaptea. Macar sa nu mai enerveze pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *