Prostia zilei: doar crestinii pot face dragoste

Danion Vasile este astazi „boul baltii” (un termen folosit pe vremea facultatii de un coleg pentru a descrie o persoana profund stupida) pentru „Cartea Nuntii„, lucrare de referinta pentru crestini in materie de sfaturi de casnicie. In aceasta carte gasim o perla (pe langa multe altele)

Dar ca să poţi face dragoste ai nevoie de binecuvântarea Bisericii prin Taina Nunţii. Altfel, oricât ai încerca să te păcăleşti, nu poţi face decât sex.

Asadar, musulmanii, budistii, ateii si restul „subspeciilor” umane nu pot face decat sex ca n-au primit acordul unui barbos nespalat sa faca dragoste.

Inchei cu un pasaj la fel de „delicios” din ciclul „Decat sex in afara casatoriei, mai bine un viol in cadrul casatoriei”:

Să ne uităm tot la Rose (din filmul Titanic): ce părea murdar în dăruirea ei? Dăruirea îndrăgostiţilor de pe „Titanic“ pare mai frumoasă decât dragostea trupească a soţilor, când soţul e beat iar soţia se gândeşte la altul (nu îmi dau seama cât de multe sunt cazurile în care soţul vine acasă beat şi se culcă cu soţia sa. Că dragoste, la beţie, nimeni nu poate face).
Întrebarea de baraj: „al cui păcat e mai mare, al tinerilor care au parte de o dragoste ca în Titanic (o, dar cât de rare sunt astfel de cazuri, majoritatea au parte de o dragoste mult mai superficială…), sau al soţilor pentru care iubirea trupească nu e semn de dragoste, ci numai de plăcere animalică?“
Nu e greu să par rigorist atunci când afirm că, cel puţin, cei din urmă sunt căsătoriţi şi, cel puţin, nu cad în păcatul curviei. Pe când primii, oricât de bine s-ar înţelege, merg pe calea desfrâului osândit de Dumnezeu.

14 comentarii la „Prostia zilei: doar crestinii pot face dragoste”

 1. Deci daca sotii fac sex ( d’ala animalic ) nu-i bai, atat vreme cat sunt casatoriti …. Doua randuri mai sus, zicea taman invers, ca sexul e buba si il incrimina…

 2. nici o religie nu este pentru desăvârşire,ci doar credinţa TA!!!Niciodată Iisus Hristos n-a spus că religia ta te-a mântuitci a spus că „CREDINŢA TA TE-A MÂNTUIT” în rest nu mai bâjbâiţi şi nu mai căutaţi justificări!Vedeţi-vă de viaţă,şi iubiţi-vă!!!nu vorbiţi despre ce nu ştiţi,decât din auzite şi văzute, ci să vorbiţi din experienţă, dacă mai e nevoie!!!

  1. Articolul de fata nu face decat sa arate ca Danion Vasile mananca cacat si nu intra in „fineturile” apologeticii religioase. Dupa comentariul tau se pare ca imi dai dreptate caci, in timp ce Danion spune ca ai nevoie de Biserica, tu spui ca nu.

 3. drăguţule ai uitat partea cu experienţa!!!A trăi în Biserica Lui Hristos şi a crede în Hristos,zi de zi este un lucru,despre care poţi vorbi doar cu cei ce au această experienţă.Cât despre sex, e la fel ca mâncarea,căci mâncarea este bună, dar dacă este şi dulce este şi mai bună căci Dumnezeu pe toate le-a lăsat bune şi frumoase şi fireşti.Să le păstrăm aşa şi cu toată binecuvântarea!!!

  1. Dragutzule ai uitat partea cu faptul ca nu ma cunosti si habar n-ai cata experienta am eu in traitul in Biserica Blestematorului de Smochini.

 4. SĂ FII SĂNĂTOS ŞI LA PUNGĂ GROS ŞI MAI ALES SĂ FII SMOCHIN RODITOR!!!HRISTOS A ÎNVIAT!!!SĂ NE BUCURĂM CUM SE BUCURĂ TOATĂ FĂPTURA!PACE ŢIE

 5. HAHAHA !!! IUBITULE BIBLIA NU-I LECTURĂ PARTICULARĂ ŞI NICI TEMĂ PENTRU ACASĂ!!!ŞTII TU BINE CĂ AM CITIT-O CĂCI PILDA CEA ” A SMOCHINULUI NERODITOR „DE ACOLO DIN CARTEA CEA SFÂNTĂ ESTE DE ACEEA HAI SĂ NE STRĂDUIM ŞI SĂ FIM RODITORI DACĂ PRICEPI MATALE, ŞI SĂ RODIM PACE, CĂ RĂZBOI ESTE ŞI TOT O SĂ FIE, DACĂ TOT CITIŞI!!!

  1. Vezi ca n-ai citit-o cu atentie. Pilda aceea este despre un smochin care nu facea roade IN ANOTIMPUL NERODITOR (Marcu 11:13). Blestemul blestematorului de smochini este ca atunci cand un profesor de fizica blesteama un copil de clasa a 5-a pentru ca nu stie teoria relativitatii. Tu crezi ca profesorul de fizica e apogeul bunatatii eu il vad ca pe un monstru dement. Cam asa se intampla cand nu lecturezi cartile si iei rezumatul de la niste barbosi slinosi imbracati in sutana.

 6. mai ia matale şi mai citeşte da nu mai fii suparat că ne rugăm pentru toată lumea că doar n-om fi noi cei mai buni şi dacă tot citeşti n-o da frăţie după cum îţi place şi pe la virgule şi citate, pierzi esenţialul frate.Domnul Iisus Hristos să ne binecuvânteze şi să ne lumineze cu lumina Sa .Cât despre bărboşii cei slinoşi acuma au băi şi duşuri şi mertzane nu te mai pui cu”mnealor da nu-i treaba noastră e treaba lor !!!

  1. 12. Şi a doua zi, ieşind ei din Betania, El a flămânzit.
   13. Şi văzând de departe un smochin care avea frunze, a mers acolo, doar va găsi ceva în el; şi, ajungând la smochin, n-a găsit nimic decât frunze. Căci nu era timpul smochinelor.
   14. Şi, vorbind, i-a zis: De acum înainte, rod din tine nimeni în veac să nu mănânce. Şi ucenicii Lui ascultau.

   Am dat citatul pentru cei care stiu semnificatia punctelor si virgulelor. Tie trebuie sa-ti spuna un slinos proprietar de mertzan ce si cum.

 7. DE FAPT PE CINE EŞTI SUPĂRAT? CĂ BAG SAMĂ EŞTI SUPĂRAT ŞI PE DUMNEZEU ŞI PE SLINOŞI ACUŞI TE SUPERI ŞI PE TINE!!!

  1. Pe cei ce mint, pe cei ce indoctrineaza si pe cei care, din frica (de iad, de neant) sau lipsa de imaginatie (e atat de usor sa-ti imaginezi un zeu mai bun decat cel biblic), ii protejeaza pe cei dintai in diverse moduri, de la a apara religia ca forma de mentinere a coeziunii sociale pana la a stalci intelesul cuvintelor doar pentru ca un text nu spune ce vor ei sa spuna. Atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *