Premierul Boc e din alt film

Singurele masuri adoptate cu surle si trambite de guvernul Boc au fost cele referitoare la reducerea salariilor din Administratia Publica. Va aduceti aminte mutra de justitiar satisfacut a lui Boc, cand anunta in conferinte de presa ca a luat masuri pentru a stopa jaful?

Ei bine, jaful s-a accentuat. Cheltuielile cu salariile bugetarilor au crescut. In conditii de criza, cand firmele din sectorul privat scad salariile si fac concedieri, statul a reusit performanta sa creasca cheltuielile cu salariile. Cineva spunea ca Boc nu e bun de premier ci doar de „gospodar” (cu referire la activitatea sa de primar al Clujului). In fata acestui fapt ma indoiesc profund ca orice s-ar fi intamplat la Cluj poate fi opera lui Boc. Cresterea economica a tarii in general poate ca a contribuit la dezvoltarea Clujului, niste contractori cu „bun simt” care au lucrat pentru primarie fara sa fure ca in Bucuresti ar putea fi explicatii pentru „inflorirea” Clujului. Chiar interventia nocturna a unei civilizatii extraterestre ar fi o explicatie mai buna pentru „succesul” primarului Boc. Pentru ca Boc e din alt film. In Transformers 3, film in care masurile de reducere a salariilor se transforma in cresteri ale salariilor.

Daca am fi trait in Japonia Boc ar sta azi infipt in propria sabie de samurai. De fapt daca am fi trait in Japonia cred ca Boc ar fi fost gospodar intr-un satuc de pescari, prieten la catarama cu cel mai „de gasca” pescar din sat, Basescu-san.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *