Ponta cere jandarmilor sa-l impuste

E un mod in care se poate interpreta acest ordin. Daca jandarmii nu impusca toata clasa politica vor fi dati afara. De fapt Ponta e si el dulaul care vrea democratiei dar nu pentru catei. Toate-s vechi si noi sunt toate.

11 comentarii la „Ponta cere jandarmilor sa-l impuste”

 1. e de genul ‘what if?’ la o adica..in caz de…nu vor ezita o secunda, te vor impusca pe tine ca ateu (indiferent de orientarea ideologica..sau pe mandea ca si simpatizant ‘legionar’) si uite asa vom vom ajunge in groapa comuna a eroilor. 🙂

 2. Desi mi-ar placea sa altoiesc niste jandarmi, am ceritudinea ca actiuni ale populatiei impotriva dulailor de paza ai guvernului nu vor avea loc. Istoria romanilor a aratat ca doar cateva rascoale au avut un succes scurt. In rest inabusiri in sange pentru ca deh…groful trebuia sa jefuiasca nestingherit. Iar michi maus este un carnat obosit ce merita streang pentru tradare. La asemenea declaratii ne arata ce jeg si infectie fetida exista in tara asta care se vrea democrata. Exact ferma animalelor oferita imediat dupa ’89. Asta e Romania!

  1. Da, o data la 100 de ani Armata apara poporul. In restul timpului se asigura ca poporul nu misca in front.
   Daca o femeie car ar fi batuta de sot 99 de zile din 100, dupa care primeste o floare ar declara ca-si iubeste sotul am spune, pe buna dreptate, ca are probleme cu capul.

   Armata e cu noi!

   1. Sondajele sunt influentate de opiniile libertarienilor rurali care sunt lasati la penisul sortii. De multe ori armata e cea care duce babele participante la sondaj… in cârcă.

    Altfel, e evident că adunăturile astea de ciobani proști, (re)producțiile babelor participante la sondaj, acționează ca niște maidanezi docili la ordinele celor care le acoperă necesarul zilnic de proteine.

 3. Putem scoate si cateva ipoteze pe care destui oameni sa le interpreteze cum doresc. Armata este un punct central si pilon de stabilitate al unui stat. Ca depinde de cine il manevreaza este alta poveste. Armata in Romania zilelor noastre este un mecanism greoi si pe cale de dizolvare. Niste unii vor ca termenul Armata e cu noi urlate din bojocii populatiei sa dispara pentur totdeauna pentu ca deh…oricand un general „dement” care se opune sistemului de guvernare poate rasturna democratia. Pe de alta parte armata a fost dintotdeauna sistemul care doar consuma si nu produce. Poate da si ajutor dar consumul de resurse si bani este foarte mare si scuza invariabila este reducerea cheltuielilor, numai ca odata cu scaderea eficientei armatei scade si eficienta de aparare externa pe cand apararea interna se dezvolta exponential cu ajutorul cadrelor ajutate sa renunte la sistemul de aparare externa. Pe scurt spus, armata de aparare externa devine armata de aparare interna iar resursele si bugetele….al armatei este de 3 ori mai mic decat al internelor. QED.

  1. In România, în mod cu totul și cu totul excepțional, instituțiile de forță au fost folosite cu precădere împotriva… populației.

   1907… colectivizare… 1989, 1990… 2012, 2013, 201x 🙂

   O structură militară aflată la dispoziția politrucilor retardați români va înfăptui doar… tragicomedii.

 4. Da, e interesant cum statul se bazează exclusiv pe violenţă, dar când i se sparge un geam unui ministru brusc violenţa devine extremism şi nazism 🙂

 5. Cosmin nu trebuie sa uitam cum a luat foc Reichstag-ul. Violenta porneste intotdeauna de sus in jos. Este usor de de manipulat prostimea cu televizorul cand esti si reprezinti autoritatea. Numa’ ca un numar de oameni(destul de mic) a inteles care este mersul lucrurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *