PNL, ultima sansa!

Acum ca monstruozitatea USL a ramas fara obiectul muncii, adica fara „Jos Basescu!”, ar fi „normal” sa se destrame. Ar fi „normal” in orice alta tara. PSD+PC-ul are prim-ministru si ministrii acolo unde este important: militie, agricultura, finante, justitie. Antonescu a avut grija sa accepte orice in schimbul promisiunii de a fi candidatul la presedintie. PNL nu conteaza in guvernul Ponta. Vorbesc de PNL ca partid. PNL ca si doctrina a incetat sa mai conteze in politica atunci cand, de dragul lui „Jos Basescu”, a renuntat la principiile liberale si s-a facut frate cu dracu’ ca sa treaca puntea motiunea.

Daca de la etatistii securisti ai PDL-ului si PSD-ului nu am sperante de „purificare”, pentru ca doctrina lor e de esenta canceroasa, PNL-ul are o ultima sansa de a se primeni. Antonescu trebuie aruncat ca o carpa (creative writing fear of the dark) intr-un colt de bodega sa-si inece amarul in pahare cu coniac iar partidul trebuie dat pe mainile celor care au avut curajul sa scuipe in directia acestuia in perioada cand acesta se credea miezul din dodoasca. Apoi, trebuie indepartati din conducere, cei ce au fost lingaii lui Antonescu, cei care au avut grija sa-l protejeze cu propriul obraz de flegmele care veneau dinspre Chiliman si altii.

Dupa ce PNL-ul scapa de nevertebrate, poate incepe curatirea ideologica. Sustinatorii programelor sociale si a altor „gratuitati” trebuie sa dispara de acolo. Daca face asta PNL-ul isi poate adjudeca de unul singur 40% din voturile de la alegerile viitoare. Dar trebuie sa ia masuri radicale, nu doar sa lanseze fumigene pentru prostit electoratul . Daca nu, va ajunge la groapa de gunoi a istoriei, langa PNT, cu Antonescu in brate iar Romania va imbratisa vrand-nevrand sistemul bi-partid cu PDL si PSD alternand la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *