Obama The Spineless

Sustinatorii lui Obama incep sa-si dea seama ca in spatele discursurilor primului presedinte american de culoare se afla doar limbaj lemnos atat de caracteristic politicienilor damboviteni.

http://mail.logosfera.ro/creative-writing-on-octopus/ am spus ca singura calitate (dac-o putem numi asa) a lui Obama este „vorbirea magica” si ca in nici unul din discursurile sale (din cele pe care le-am vazut evident) nu reiese o idee clara pentru ca discursul sau este destinat sa rezoneze cu toate categoriile sociale. Spre exemplu in conditiile lipsei cresterii economice nu poti creste veniturile la bugetul statului daca nu maresti taxele dar exact asta era discursul lui Obama: „vom mari incasarile la bugetul de stat (mesaj pentru bugetari, asistati etc)… blah… blah… si vom reduce taxele pentru a stimula economia (mesaj pentru proprietarii de afaceri)”.

Cat timp a fost senator al Statelor Unite, Obama The Spineless, a evitat de 130 de ori sa-si dea cu parerea in privinta unor initiative legislative alegand sa nu spuna nici „Da” nici „Nu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *