Nici nu vreau sa stiu

Pe hhh library homework help o crestina raspunde la una din multele intrebari „de ce?” menite sa faca lumina peste atributele lui Dumnezeu astfel incat sa aflam si noi cine/ce este acest personaj atit de mult adorat.

Nu voi intelege niciodata cum sau de ce Dumnezeu alege sa faca unele lucruri si nu altele, si nici nu vreau sa stiu.

Asta este atitudinea credinciosilor si uneori isi dau singuri peste degete scapand astfel de afirmatii care le arata propria atitudine vis-a-vis de cautarea adevarului. Persoana respectiva se intreba de unde trag eu concluzia ca nu este interesata de adevar. Doh…

Cum spuneam intr-un creative writing worksheets grade 1, daca raspunsul la intrebarea „vrei sa stii orice ar fi?” nu este „Da” atunci contributia unui om la orice discutie este pierdere de vreme. Atit timp cat nu esti in cautarea adevarului cu orice pret raspunsurile pe care le-ai putea da sunt „virusate” de aceasta atitudine. Doar printr-un „adevarat miracol” ceea ce spui ar putea avea valoare de adevar, iar pentru a testa asta ar trebui sa pierd EU timp ca sa-ti verific TIE ipotezele, in timp ce tu te delectezi la o partida de barbut intelectual. Asta este o dovada de lipsa de respect fata de interlocutor.

In concluzie, drag credincios, in momentul in care vei sugera ca nu te intereseaza adevarul toate ideile enuntate pina atunci le voi aduna, le voi face pachet, le voi pune in toaleta ipotezelor nesimtite si voi trage apa.

Lasă un răspuns http://mail.logosfera.ro/ryerson-continuing-education-creative-writing/

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *