Non-crestini vs crestini

Zeci de muncitori chinezi, adunati in fata ambasadei Chinei, au suportat frigul si foamea cateva zile buna pana au primit ajutoare. Populatia Chinei este in proportie de 2-4% crestina si putem presupune ca procentul se reflecta si in cei care sufera acum la portile ambasadei. Religiile principale din China sunt budismul, daoismul, confucianismul sau religia populara chineza (o colectie de credinte mitologice similare cu paganismul din Vestul Europei la care se adauga cultul stramosilor). Chinezii infometati asteapta ordonati sa primeasca ajutoarele si, uneori, primul lucru pe care-l fac atunci cand primesc un pachet este sa-l imparta cu ceilalti.

Sa ne aducem aminte de comportamentul romanilor crestini la moastele cand s-au dezvelit moastele Sf.Dumitru. Imbranceli, jandarmi care au facut cu greu fata puhoiului de crestini ortodocsi, oameni calcati in picioare.


Sursa: Gandul.info

Voi repeta ce am mai spus pentru ca merita repetat: crestinii si-au vandut sufletul Satanei. Doar asa se explica disponibilitatea acestora de a-si calca aproapele in picioare pentru o gura de aghiazma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *