Mumia sfanta din Giulesti

Incredibil!!! La cimitirul din Giulesti un mort care nu a intrat inca in putrefactie este scos „la produs” de propria familie. Se spune ca daca este cerere, oferta nu va intarzia sa apara, si, avand in vedere setea de minuni a crestinului, nu e de mirare ca mumia a fost marketata drept un sfant facator de minumi, incasandu-se bani pentru acatistele lasate langa mort. Dar, subiectul articolului nu este mumia ci… Biserica Ortodoxa Romana care afirma printr-un reprezentant ca, familia mumiei face un abuz. Cand am auzit stirea nu mi-a venit sa cred;  BOR recunoastea ca folosirea mumiilor in scop comercial este un abuz. Binenteles ca au venit si cu o precizare. De fapt, abuzul consta in faptul ca banii nu sunt incasati de Biserica prin intermediul casieriilor cu clopotnita (bisericile). Sunt curios daca Biserica Ortodoxa Romana considera drept abuzuri si incasarile de bani facute prin intermediul bisericilor catolice, caci si catolicii au mumiile lor. Chiar si budistii au o mumie celebra care a aparut pe Discovery Channel.

In plina criza va dau un sfat pentru implinire financiara. Daca vreti sa lasati copiilor o sursa de venit sigura, inainte de moarte, aveti grija sa ingurgitati cantitati mici de arsenic. Un efect sigur este acela ca trupul nu va intra in putrefactie si veti putea fi deveni un sfant facator de minuni post-mortem. Iar daca copii vostri vor da dovada de spirit de initiativa, vor angaja un preot pe post de casier… asa ca sa nu fie acuzati de abuz.

2 comentarii la „Mumia sfanta din Giulesti”

  1. Ar fi destul de profitabila organizarea de pelerinaje prin muzee(de exemplu Antipa)unde este plin de moaste bine conservate. De ce sa nu lasam acatiste langa pasaricile impaiate? Sunt foarte multe! 🙂

  2. Pingback: Traiasca mumia din Giulesti | Logosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *