Monica Macovei si fuga de raspundere

Monica Macovei ne spune ca Miscarea Populara trebuie să existe, dar fără UNPR şi UDMR. Cum Partidul Socialist Liberal al lui Crin Antonescu nu intra in categoria „de dreapta” rezulta ca Miscarea Populara va fi doar PDL-ul sub alt nume. Nu ca PDL-ul ar fi mai putin socialist, dar sunt obligati de constrangerile bugetare sa mai taie din salarii si pensii, sa mai scoata statul din anumite parti ale economiei, creand iluzia unui partid de dreapta. Dar la cati „baieti si fete destepte” sunt in PDL, sunt convins ca PDL-ului i-ar face mare placere sa controleze cat mai mult din economie. Sa nu uitam ca fiecare pat de spital din Romania aduce baietilor destepti un beneficiu de 100.000euro.

Monica Macovei stie ca romanii stiu cat rau a facut PDL-ul cu carmaciul sau si singura solutie ca votantii sa nu vada negru in fata ochilor se vor intalni cu sigla portocalie a PDL-ului este sa fie pacaliti cu o denumire si o sigla noua. Asta in conditiile in care guvernul PDL promulga legi in draci prin „asumarea raspunderii”. Si daca gresesc cum platesc? Ca nimeni n-o sa-i impuste in cap pentru subminarea economiei nationale. Iar acum simbolul integritatii din PDL vrea ca partidul din care face parte sa nu plateasca nici la alegeri.

Ii acord insa circumstante atenuante Monicai Macovei; alianta dintre idiotul Ponta si nevertebratul Antonescu s-ar putea sa fie mai distructiva pentru Romania decat gasca Basescu-Udrea-Blaga. Stiu ca e greu de crezut, dar de fiecare data cand am spus „mai rau de atat nu se poate”, Romanika a dovedit contrariul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *