Meciul Romania-Olanda a fost pierdut la masa verde

Adevarul creative writing hnc ca cacatii care sunt in fruntea acestei tari vor sa le arate olandezilor ce tari suntem noi. Pentru ca Haga nu vede „suficiente” dovezi că Bulgaria şi România „se ocupă de probleme precum corupţia, crima organizată şi anchetele judiciare” Olanda s-a opus intrarii noastre in spatiul Schengen.

Iar conducatorii romani nu au gasit un raspuns mai potrivit decat tactici de intimidare specifice gruparilor mafiote. Asa cum mafiotii le spun patronilor de restaurante „va lasam sa va desfasurati activitatea daca ne platiti taxa de protectie”, geniile de la Cotroceni, in frunte cu fratele favoritului mafiotilor din Romania, au hotarat sa spuna Olandei „va lasam sa va vindeti lalelele aici daca ne lasati in Schengen”.

Ce raspuns mai minunat puteau oferi liderii nostri cand au fost acuzati de lipsa de respect fata de lege si justitie decat abuzul legislativ si afisarea unei proaste intelegeri a notiunii de „dreptate”? Cum putea Romania sa infirme ca institutiile statului isi fac treaba in mod corect, altfel decat aratand lumii intregi ca zeci de institutii ale statului striga in cor „Cat de sus?” atunci cand de la Cotroceni se striga „Sari!”?

Daca „http://mail.logosfera.ro/ew-writing-service/” ar avea un corespondent pentru guverne, Romania ar fi un candidat serios la titlu. Toata lumea are ocazia acum sa afle ca Olanda a avut dreptate si ca nu tziganii romani de pe Champs Elysees sunt o problema pentru Europa cat tziganii romani de la Cotroceni. Dupa ce Basescu a facut o ziarista „tziganca imputita” i-a venit randul ca zeci de exportatori olandezi sa-i spuna ca este un „tzigan imputit”. Diferenta este ca exportatorii olandezi sunt indivizi respectabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *