Mai bine criminal decat homosexual!

Legat de recentul „scandal” de la Muzeul Taranului Roman”, http://mail.logosfera.ro/masters-creative-writing-new-zealand/ intreg la minte in restul timpului a declarat nici mai mult nici mai putin ca desi „n-au existat şi nici nu vor exista vreodată ziceri ancestrale ale Ţăranului Român care, în numele Tradiţiei, să fi înfierat această desfrânare / orientare iar instituţia M.Ţ.R n-a avut niciodată printre preocupări să opună public persoana duhovnicească a Ţăranului Român” organizatorii proiectiei cinematografice se aflau „intr-un loc incompatibil cu orientarea lor”.

Avand in vedere ca BOR a transformat un curvar „degraba varsatoriu de sange” intr-un Mare Sfant fara sa intampine rezistenta din partea enoriasilor si ca talibanii ortodocsi s-au umplut de spume la gura la gandul ca 2 barbati s-ar putea saruta pe o panza in „sanctuarul” Taranului Roman nu pot decat sa concluzionez ca cei ce au manifestat „pasnic” impotriva „evenimentului gay” se ghideaza dupa dictonul „Mai bine criminal decat homosexual.”

Acum inteleg si eu de ce l-a ucis baby creative writing. Cain era la pubertate, homosexualitatea e o „alegere„, onania orbeste si ar fi fost incest daca si-o tragea cu Eva. Cain a fost nevoit sa-l ucida pe Abel ca asta se apleca prea des dupa pietre sa arunce dupa oi. Probabil ca si Yehova urmeaza aceeasi regula de vreme ce, pentru crima sa, Cain a fost „pedepsit” sa fie conducatorul unei cetati.

PS: cine rahat a fost femeia pe care a cunoscut-o Cain unde si-a facut cetate daca nu mai erau alti oameni pe pamant? O gorila blonda cu tzatze mari?

7 comentarii la „Mai bine criminal decat homosexual!”

 1. ‘degraba varsatoriu de sange’
  Grigore Ureche

  ‘iara pre Stefan Voda l-au ingropat tara cu multa jale si plangere la monastirea Putna care era zidita de dansul(…)ca dupa moarte lui pana azi ii zicu Zveti Stefan Voda nu pentru sufletul lui ce este in mana lui Dumnezeu, ca el inca a fostu un om cu pacate, ci pentru lucrurile lui cele vitejesti, carele nimenea din domni nici mai inainte,nici dupa aceia nu l-au ajiunsu’
  tot Grigore Ureche

  1. despre morti numai de bine, nu? oricum lucruri vitejesti ca ale lui Stefan mai rar; dupa ce parjolea pamantul, otravea fantanile, ii batea de turci de le suna apa in cap, noua ne cresteau birurile. si fututi si cu banii luati.

 2. Vezi ca mai sunt idei religioase ce se leaga murdar de lumea materialista actuala?
  Never say never!
  Pai conform credintei crestine cine sapa groapa altuia trebuie doar sa fie atent sa nu se surpe malu’ cand o face mai adanca pentru fratele lui de credinta intru nemurirea sufletului celui gropar abil. Prostu’ care cade-n ea cu sau fara ajutor este cel care „se sacrifica” ajunge pus pe calindar cu slove rosii iara cel ce are harul gravitatiei divine devine noul imparat pentru care se roaga prostimea sa-l tina in putere la-naltime, timp in care separa martirii cu dezlegari la fasole si cartoafe. Cum nu e kosher?

  Uite aici gandire libera:
  http://1.asset.soup.io/asset/0309/6225_9b46.jpeg

 3. ‘si fututi si cu banii luati’
  daca te nasteai in sec 15 in Moldova lui Stefan precis erai un razes in oastea dansului 🙂
  nu judeca evul mediu cu standardele ‘morale’ de acum. peste 500 ani, urmasii nostrii ne vor considera niste primitivi.

  1. pai luptatorii vajnici ai ortodoxiei despre care e vorba in articol se ghideaza dupa standarde de acum 500 de ani. sau chestia asta cu ghidatul dupa standarde vechi se aplica doar dupa cum vrea pula preafericitului? cand zice patriarhul ca e bine sa te ghidezi dupa reguli vechi e bine, cand vrea logosfera s-o faca e de porc?

   PS: si tu daca te nasteai in Turcia te bateai cu pumnul in piept intr-o moschee cu cat de maret era Soliman Pasa 😉

 4. Prietene observ din partea ta o cantitate enorma de ignoranta dublata de prostie crasa si pretentii de om cult, inteligent clar superior tuturor. Ce-mi place DEgeneratia asta tanara plina de oameni plini de „viata” (droguri, beutura etc.) care au luat 5 pe linie in liceu dar care au un mare scop in viata: sa faca misto de religie/credinta si de credinciosi. Mucosule, fa un gest util societatii si nu mai respira timp de jumatate de ora, oricum nu vei avea ce sa oferi benefic pentru ca esti anti-social , prost cat cuprinde si clar nu vei putea sa contribui la bunastarea si evolutia acestui neam sub nicio forma.

  1. Chiar daca ai fi ai nimerit in proportie de 100% evaluarea mea psihologica aceasta n-ar fi fost un contrargument pentru ce spun eu in articol. Timpul pe care l-ai consumat incercat sa te erijezi intr-un clarvazator atotstiutor ar fi putut fi folosit la fel de bine pentru a prezenta o replica logica. Ma rog, presupunand ca ai fi putut sa faci asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *