Ma cheama Gheorghe si vreau sa-mi aduceti medalii

Constantin Gheorghe, liberalul de stanga, sau socialistul de dreapta, sau criminalul milos, sau geniul idiot (nu, nu gen „Rain Man”) http://mail.logosfera.ro/creative-writing-prompts-for-esl/. Sau ca n-au adus medalii intru coeziunea sociala a poporului. Eu insa ma bucur. Daca gimnastica romaneasca se duce dracu’ ma bucur ca tot mai putini parinti vor fi tentati sa-si distruga copii ca sa-si indeplineasca  niste vise personale. Din 100 de gimnaste care se antreneaza in Romania avem cateva care ne reprezinta o data pe an la niste campionate mondiale. Avem vreo 90 de copile care vor ajunge la 20 ani cu oasele in pioneze. Ca sa aiba Gheorghe motiv de mandrie nationala. Ce sa zic!

In tara noastra fotbalul este singur sport care „misca”, in sensul ca sunt multi copii care-l practica. Iar pentru ca o data sa 10 ani sa apara cate un Hagi sau un Mutu, sute sau mii de copii vor munci din greu ca, la 35 de ani,  sa fie alungati dintr-un club de Divizia C, dupa ce 20 de ani au primit vreo 15  milioane salariu. Iar cand unul din cele cateva sute va ajunge la Barcelona sau la Real Madrid, pipota lui Gheorghe va exploda de fericire nationalista si mandrie populara.

Dupa ce conducatorii nostri de la Nastase incoace s-au chinuit sa creeze o productie record de sali de sport la hectar, Gheorghe se plange ca „viitorul tarii” nu face sport, si vrea mai multa implicare din partea statului. La cat s-a implicat pana acum urmatorul nivel ar fi ca statul sa foloseasca biciul pentru a aduce copii in salile de sport ale patriei si crescuti in traditia spartana. Ca sa se bucure Gheorghe o data la 4 ani ca aude imnul national cantat in afara tarii.

In fiecare an ne sunt prezentate povestile unor fosti sportivi care traiesc si mor in saracie crunta. Cel mai recent pare a fi http://mail.logosfera.ro/sylvan-homework-help/. In afara varfurilor de sus, ca Nadia Comaneci, Nastase, Hagi prea putini sportivi reusesc sa castige suficient incat sa aiba o „batranete linistita”. Gheorghe al nostru este dispus sa suporte aceste „pierderi colaterale” caci, ca orice socialist care se respecta, doar nu da de la el. Sunt curios daca Gheorghe si-a dat copii la gimnastica sau canotaj sau daca face lobby puternic pe langa frati si surori sa faca asta cu copii. Pariez ca nu. Pentru ca Gheorghe este un socialist de duzina care vrea ca altii sa-i aduca medaliile.

Lasă un răspuns costume maker cover letter

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *