London riots… coming soon to Bucharest

Parcul Titan (fost IOR) din Bucuresti, ora 19:00. Terasa, prieteni, bere. Pe alea de langa terasa isi face aparitia un grup de pusti care incep sa controleze trecatorii. Pe cei tineri. Baesti sau fete. Pe biciclete sau pe jos. Iesiti la promenada cu prietenele sau singuri. Erau enervati la culme. Unuia din prietenii lor i se furase cu ceva timp in urma un telefon mobil. Iar reactia normala e sa organizeze o potera si sa agreseze fara discriminare pe oricine trecea pe acolo.

Femeia care ne servea ne spune sa nu facem nimic ca sunt beti si drogati si ca a chemat BGS-ul. Acum cateva zile mai fusese o altercatie intre BGS si o gasca de 50-60 de pusti. Da, ce vedeam in fata ochilor era doar varful aisbergului. Cei 10 insi care-si faceau „dreptate” puteau deveni oricand 50 sau 60. Caci si ei ca si pustii din Londra au telefoane mobile si conturi pe retelele de socializare.

Pustii astia s-au enervat pentru ca unui prieten i s-a furat un telefon de 20 de euro. Ce nu stiu e ca in ultimii 3 ani Guvernul s-a imprumutat in numele lor cu 1500 euro pe cap de vita furajata. Bani pe care vor trebui sa-i plateasca candva. Cand vor renunta la droguri. Daca vor renunta la droguri. Altfel, altii vor trebui sa plateasca datoria pe care Basescu&Boc au facut-o pe numele unor drogati. Vorbesc aici si de pustii agresori si de cei care vor plati fara sa cracneasca datoriile acestora. Cei drogati cu pastile de Neputinta, Resemnare sau Ignoranta.

Un comentariu la „London riots… coming soon to Bucharest”

  1. La asa faze tampite, cred ca m-ar cuprinde partea „machiavelica” si i-as sopti unuia din cei 10 ca un membru al gastii lor a fost cel care a furat telefonul – ceea ce e destul de probabil. Sa se certe intre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *