Lista oamenilor de stiinta sceptici in privinta evolutionismului

Discovery Institute a creat acum cativa ani o lista cu oameni de stiinta despre care, dupa toate aparentele, nu ar fi de acord cu prentetiile teoriei evolutioniste. 101 oameni de stiinta s-ar fi declarat impotriva teoriei evolutioniste. Un crestin (probabil ca unul din cei „neadevarati”) a facut o cercetare cu privire la aceasta lista confirmand inca o data (pentru a cata oara?) ca sustinatorii creationismului si designului inteligent sunt mincinosi (oare cum s-o simti Dumnezeu stiind ca doar scursurile sunt cei mai ferventi aparatori ai existentei lui?)

Am sa fac un rezumat:

  1. din 101 oameni de stiinta doar 39 sunt biologi
  2. din cei 39 care au fost contactati doar 16 au raspuns
  3. din cei 16 care au raspuns 14 au spus ca sunt de acord cu teoria evolutionista, iar 1 din cei 2 care s-au declarat impotriva este profesor la o universitate creationista
  4. afirmatia pe care acesti oameni au semnat-o este destul de vaga si multi au considerat ca au fost pacaliti s-o semneze si au cerut sa fie scosi din lista (evident ca scursurile n-au facut-o)

Cum spuneam intr-unul din articolele legate de ateismul biblic credinta in Dumnezeu are sorti de izbanda doar atunci cand sunt folosite intimidarea, minciuna si amenintarea.

2 comentarii la „Lista oamenilor de stiinta sceptici in privinta evolutionismului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *