La multi ani romulanilor cu 2 maini

Planeta Romulania, situata cativa ani-lumina distanta de orice alta forma de viata inteligenta, este impartita in 3 zone in care locuiesc romulani cu 2, 3 sau 4 maini. De curand, pe planeta Romunalia in sectorul romulanilor cu doua maini s-a serbat ziua… romulanilor cu doua maini.

A fost un prilej pentru ca romulanii cu doua maini sa afirme ca sunt mandri ca au doua maini. Desigur, faptul ca unii romulani au doua maini nu se datoreaza vreunui efort personal ci este o caracteristica detinuta inca de la nasterere. Sa nu va imaginati cumva ca pe planeta Romulania se nasc doar romulani cu 4 maini dar unii aleg sa-si taie doua dintre ele. Nu, nici vorba de asa ceva. In general, romulanii sunt mandrii doar de realizarile personale, de ceea ce obtin prin sudoarea fruntii sau bratelor lor, dar Ministerul Propagandei i-a convins ca, de ziua romulanilor cu 2 maini, se cuvine ca fiecare romulan cu 2 maini sa se simta extra-mandru.

De ziua romulanilor cu 2 maini, Ministerul Propagandei a transmis prin toate canalele multimedia povesti de succes ale unor romulani cu 2 maini. Au fost prezentati romulani cu 2 maini care au invins romulani cu 4 maini la concursuri de matematica, sportivi romulani cu 2 maini care au invins sportivi romulani cu 3 maini la proba de tras cu arcul, cantareti romulani cu 2 maini care, in ciuda faptului ca au 2 maini, pot canta mult mai frumos decat romulani cu 4 maini.

Pe unul din canalele multimedia s-a prezentat poveste a 2 frati romulani cu 2 maini care au plecat in zona romulanilor cu 4 maini ca sa-si construiasca o cariera si sa-si foloseasca talentele native in ajutarea semenilor romulani (indiferent de numarul de maini). Acesti frati au plecat pentru ca nu suportau conditiile din zona romulanilor cu 2 maini. Unii spun ca plecarea celor 2 frati ar fi trebuit sa fie prilej de reflectie pentru restul romulanilor cu 2 maini. De ce erau conditii vitrege pentru cei 2 frati in mult-iubitul lor sector planetar? E vina lor ca astfel de conditii au aparut in zona romulanilor cu 2 maini? Cum ar putea preveni reaparitia unor astfel de conditii?

Pentru o zi, toate canalele multimedia au difuzat povestile de succes ale romulanilor cu 2 maini, si i-au facut pe toti romulanii cu 2 maini sa uite ca sectorul lor este in pragul falimentului desi este condus de romulani cu 2 maini si milioane de romulani cu 2 maini se vad nevoiti sa plece in zona romulanilor cu 3 sau 4 maini. Peste ani si ani, de ziua romulanilor cu 2 maini, alte povesti ale romulanilor cu 2 maini care au avut succes in zona romulanilor cu 4 maini ii vor face pe romulanii cu 2 maini din zona romulanilor cu 2 maini sa se simta mandri ca au 2 maini.

Pe aceasta cale romulanilor cu 2 maini care au ramas in zona romulanilor cu 2 maini si care sunt mandri ca au 2 maini le urez… „Somn usor!”.

Un comentariu la „La multi ani romulanilor cu 2 maini”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *