Isus, sacrificat din nou pentru pacatele noastre

Niste atei fara Dumnezeu gasesc amuzant ultimul sacrificiu al Domnului Nostru, Isus Cristos. Daca nu stiti despre ce este vorba va explic: luni, 15 iunie, o statuie a lui Isus din statul Ohio, a luat foc si a ars in intregime dupa ce a fost lovita de un fulger.

Nu inteleg de ce ateii nu vor sa priceapa ca Isus a ales sa-i fie lovita statuia de fulger si ca aceasta sa arda in chinuri pentru ca omenirea sa fie curatata de pacate. Pentru cei care vor spune ca statuia nu a suferit am o intrebare: „Puteti sa dovediti ca NU a suferit?”. Chiar daca ar fi sa ma bazez pe evidenta experimentala care ne spune ca obiectele neinsufletite nu pot simti durere, tot cred ca Domnul Nostru, Isus Cristos a suferit cand si-a vazut statuia in flacari. Puteti intelege asta, mai ateilor? Dumnezeu s-a intrupat in om, pentru ca Biserica ce-a infiintat-o in urma sacrificiului sau, sa creeze aceasta statutuie care sa fie arsa pentru iertarea pacatelor noastre.

Lasand gluma la o parte am o intrebare pentru crestinii care cred ca nici un crestin n-ar fi in stare sa spuna astfel de ineptii: la scara eternitatii care este diferenta dintre cateva ore petrecute pe cruce de un om si cateva ore ale unei statui in flacari? De ce atunci cand o zeitate isi rupe din eternitate 3 zile sa le petreaca in Iad calcand dracii pe cap este sacrificiu, dar cand isi lasa statuia sa arda riscand batjocura atator necredinciosi nu?

Un comentariu la „Isus, sacrificat din nou pentru pacatele noastre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *