Incompetenti autodeclarati

Emil Boc anunta ca daca va castiga alegerile partidul pe care-l conduce va fi incapabil sa gestioneze ajutoarele sociale si cu mare drag le va da Bisericii care are oameni incoruptibili. Nu stiu cat de incoruptibila poate fi o persoana care abia asteapta sa se pishe o eternitate din Rai pe pacatosii din Iad, dar sa-i dai ocazia sa inceapa de pe acum parca e prea de tot. 

PNL-ul nu se lasa mai prejos si trimite o limba la fel de umeda spre BOR, in persoana ministerului sanatatii, domnul Nicolaescu, care anunta ca partidul din care face parte este incapabil sa administreze reteaua de spitale si vrea sa faca outsourcing cu Biserica. Alo, domnu’ Niculaescu, n-ati auzit de puterea rugaciunii? Nu-i mai bine sa le dati 10% bonus preotilor care insanatosesc persoane cu acatistele? In loc sa infiintati alte spitale mai bine le desfiintam si pe astea (poate facem si tranzactii imobiliare cu ocazia asta) ca avem preoti suficienti sa se roage pentru cele cateva milioane de bolnavi. Dar intai de asta va zic sa testati abilitatile preotilor nostrii: daca va prinde noul virus al gripei in loc sa va duceti la farmacie sa va faceti vaccinul, duceti-va la preot sa se roage sa iasa toti dracii din virus. Sa nu care cumva sa va pierdeti credinta si sa luati aspirina c-o sa ajungeti in Iad.

Stiu ca partidele se vor lua la intrecere in a pupa poala popilor si ca PC-ul, PNG-ul si PSD-ul o sa-si trimita incompetentii la inaintare. De vina nu sunt in totalitate partidele ci si omu’ de rand care pune botul pe tot ce scrie „ortodoxie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *