In Romania, in Bucuresti se poate

Primarul Oprescu a fost intrebat inaintea meciului ce reprezinta acest stadion si a raspuns (aproximativ):

Acest stadion arata romanilor ca se poate. In Romania si in Bucuresti, se poate.

Dupa ce am vazut calitatea gazonului care arata dupa meci de parca ar fi fost minat nu pot decat sa-i dau dreptate primarului. In Romania, in Bucuresti se poate fura… din pamant, din iarba verde.

Sunt curios cine-i patronul firmei care se ocupa de gazonul de pe Stadionul National. Lui si celor ce-au semnat contractul cu acesta (si care sunt convins ca si-au impartit bani frumosi) le doresc sa cada in gropile ce sunt acum in gazon si sa-si rupa gatul.

Nu uitati, si la Stadionul National sunt mortii dumneavoastra.

2 comentarii la „In Romania, in Bucuresti se poate”

  1. Baronul gazonului: “Ce vă f…e grija de afacerile mele?” Adrian Oprişan, fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, a ajuns un adevărat baron al lucrărilor de amenajare, refacere sau întreţinere a terenurilor sportive din România. Multe dintre contractele obţinute în ultimii ani de firma acestuia au fost finanţate din bani publici, cum au fost cele pentru stadionul naţional (în 2003 şi 2011), sau de la Constanţa, Vâlcea, Turnu Severin, etc. Compania lui Oprişan a fost acuzată în numeroase rânduri că a făcut lucrări proaste (cum este şi cazul gazonului de pe Naţional Arena) sau cu preţuri supraevaluate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *