Gradinite ortodoxe

Arhiepiscopia Bucurestilor si-a propus pentru 2009 infiintarea de gradinite ortodoxe. Avand in vedere cererea mare de astfel de institutii Biserica Ortodoxa Romana da dovada de un puternic spirit antreprenorial. Investitiile in gradinite ortodoxe vor fi similare investitiilor imobiliare dar vor avea un randament financiar mult mai mare. Asa cum investitia intr-o cladire se recupereaza in 20-25 de ani din sumele incasate din chirie, investitia intr-o gradinita se recupereaza din taxele percepute parintilor. Asa cum dupa recuperarea investitiei intr-un imobil incepe acumularea profitului la fel se va intampla si in cazul gradinitelor ortodoxe. Avantajul major al gradinitelor ortodoxe este acela ca dupa 20 de ani Biserica Ortodoxa va primi bani si din taxele de inscriere la gradinita dar si din banii donati de persoanele educate spalate pe creier in copilarie prin intermediul gradinitelor ortodoxe. Daca as da si niste cifre de profitabilitate cred ca ar muri de ciuda toti mogulii imobiliari. Cu Jiji in frunte.

Pentru lantul de gradinite ortodoxe am o propunere de branduire: gradinitele sa se numeasca „Nufarul” si sa aibe motto-ul „Spalatorie de creiere fragede. Folosim doar apa sfintita.”

9 comentarii la „Gradinite ortodoxe”

 1. P.S.1 N-am avut parte cand eram mic de gradinita ortodoxa.

  P.S.2 O singura replica am la reactia ta, care e de inteles:
  DUMNEZEU SA TE IERTE SI SA NE IERTE PE TOTI ! AMIN !

  P.S.3 Ai dreptul la replica, fireste, dar trebuie sa stii un mic amanunt: DUMNEZEU NE ASTEAPTA PANA IN ULTIMA CLIPA, ASA SA STII ! PROBLEMA ESTE CA NU STIM CAND ESTE ACEASTA ULTIMA CLIPA, ASA CA…

  P.S.4 Am intrat pe acest site in cautare de gradinite ortodoxe, multumesc de informatii, iarta-ma daca te-am indispus, sper ca macar 1 attomicron sa te fii miscat. Oricum nu te mai deranjez, stai linistit.
  O seara buna !
  Doamne Ajuta !

 2. Si Allah ne asteapta pana in ultima clipa. Ce vrei sa spui?

  Daca ai fi citit macar cateva titluri din restul blogului ti-ai fi dat seama ca nu ai sanse sa ma misti nici macar un atomicron cu astfel de comentarii.

 3. Pingback: Patriarhul Daniel va crede prosti? | Logosfera

 4. Mai bine lasi sa ti se spele creierul din frageda copilarie si sa crezi in Dumnezeu de cat sa ti-l spele TV , games , filme etc..
  Initiativa este laudabila si nu criticabila..

  Doamne Ajuta!

 5. @Aurelia
  Sunt convins ca daca n-ar fi fost vorba de gradinite ortodoxe si indoctrinare ortodoxa ci, sa zicem, de gradinite musulmane si indoctrinare musulmana, n-ai considera ca initiativa e laudabila. Cum se scrie pe litere „ipocrizie”? 😉

 6. Dumnezeu sa te ierte, ca nu stii ce spui. Citatul pe care tu l-ai dat din Tutea ti se potriveste manusa: „Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci treisprezece ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare…”
  Pot sa iti spun ca administrez o gradinita ortodoxa. O fac din convingere si pasiune. O astfel de „investitie” aduce un singur profit: viitori tineri liberi (de mizeriile de pe „sticla” si internet) si sanatosi la minte.
  Hristos A inviat!

 7. @sebastian
  Vrei sa zici ca ortodoxia monopolul asupra educatiei „corecte” sau cum? Adica la gradinitele de stat nu se educa viitori liberi? Vrei sa spui ca acolo se face indoctrinare intr-ale „mizeriilor de pe sticla”? Nu cred ca esti atat de prost, dar cred ca esti atat de rau intentionat incat sa te bucuri ca-i indoctrinezi pe cei mici intr-ale ortodoxiei.

  PS: personajele inexistente (ca Mos Craciun sau Yehova) nu pot ierta.

  PS2: poporul de idioti la care se referea Tutea e ala format in proportie e 90% din ortodocsi. D’aia zice „popor de idioti”. Fie esti intr-adevar atat de prost incat sa crezi ca o minoritate reprezinta esantionul reprezentativ pentru o populatie, fie crezi ca Tutea a fost atat de prost incat n-a stiut ce spune. Oricum ar fi deja ma ingrozeste gandul ca tu educi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *