Exercitiu de imaginatie pentru crestini


REALITATEA.NET – Pacienţi bătuţi cu lopata la un centru de dezintoxicare din Serbia gestionat de Biserica Ortodoxă. ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Crestine, ce i-ai fi facut agresorului daca ai fi fost in camera aia? Imagineaza-ti ca ai avea puterea sa opresti agresorul doar folosindu-ti degetul mic. Mai mult, imagineaza-ti ca nimeni nu ar putea sa-ti faca nimic rau (agresorul nu s-ar putea intoarce impotriva ta sau a familiei tale). Mai mult, imagineaza-ti ca esti invizibil si nimeni nu ar sti ca tu ai fost cel care a oprit agresiunea?

In cazul in care nu esti vreun sociopat sunt convins ca ai fi oprit agresiunea. Atunci de ce slujesti unei fiinte al carui comportament nu l-ai copia? De ce nu copiezi comportamentul modelului tau? Iar daca o bataie de cateva minute te-a oripilat ce te face sa crezi ca te vei simti bine uitandu-te din Rai la o eterna sesiune de tortura?

2 comentarii la „Exercitiu de imaginatie pentru crestini”

  1. Ce aş fi făcut? Cum adică ce aş fi făcut? Aş fi aplaudat! Oamenii ăia îşi merită bătaia! Dar nu întrebarea asta mă deranjează cel mai tare, ci faptul că te îndoieşti de bunătatea şi dreapta judecată a lui Dumnezeu!

    Tot ce am scris mai sus e în cheie ironică, dar nu-mi vine să răd deloc când mă gândesc că este destuli omeni carele gândesc aşa.

  2. „…ce te face sa crezi ca te vei simti bine uitandu-te din Rai la o eterna sesiune de tortura?”

    Eu n-am atata optimism… Am auzit argumente de genul „dar pedeapsa iadului e lucrul care ma linisteste, cand unul ma supara, ma gandesc ca lasa ca va arde bine mai incolo”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *