12 responses

 1. AC
  28 septembrie 2013

  Asta da analiză cu greutate!!! 😀

  „In primele 8 luni ale acestui an, 9.760 de persoane muscate de caini s-au prezentat pentru profilaxie la Institutul Matei Bals din Capitala, dintre care 1.975 au fost copii. Statisticile arata ca numarul celor muscati de caini creste de la an la an cu cateva sute de persoane.”

  Ah… doar în little Texas, iar dacă nu știi ce te-a ștanțat, tratamentul preventiv (potential side effects)… trenează.

  Deci rata mortalității e foarte scăzută, iar mușcătura poate fi chiar foarte plăcută. Dacă ai probleme cu alcoolul, e cea mai bună metodă de a renunța la viciu. 😛

  Răspunde

 2. ThinkAgainRO
  28 septembrie 2013

  Subscriu total la ideea articolului!Cauzele pentru care a murit un copil sunt două: neglijența părinților și complicitatea generală a societății românești la corupție!
  A eutanasia cîinii maidanzei nu va rezolva nimic ci va adânci prăpastia existentă în societatea românească!

  Răspunde

  • gigi
   29 septembrie 2013

   hai sa mori tu socialist imputit! baga mi as pula in morii mamii voastre de socialisti nemernici! milogii si imputitii europei. daca a zis ponta acu 2 ani si a semnat ca nu omoara potaile, toti palmasii de partid o tineti cu asta futuva n gat de pramatii de partid. sa mi bag pula n toti nespalatii ce vreti cacat de caine pe strazi, sau ca potaile sa o duca regeste in dogtownurile de partid. dumnezeii mamilor voastre de ciume.

   Răspunde

   • ThinkAgainRO
    29 septembrie 2013

    Vai GIGI câtă pasiune! Acolo la MODROGAN de unde scrii tu vă plătește bine KIORETE nu?Între cîinii care nu fac absolut nici un rău și pălmașii aceștia de partid cum ești și tu prefer cîinii!Nu cumva ai aterizat de pe blogul lui GIURGEA că prea văd o anume nuanță de creier spălat și agresivitate jidovească?

    Răspunde

   • ionut
    29 septembrie 2013

    „Între cîinii care nu fac absolut nici un rău”

    Tu ce cauti p’aci mah, ratacitule (ca, Prostel, labagiul ala mancator de cacat usl-ist devine ubicuu deja. Are ordin de la partid pesemne)? Pe ce lume traiesti, tembelule congenital, de afirmi enormitati d’astea? Prostu’ pizdii, un caine fara stapan e/devine cu timpul (mai ales din cauza infometarii) un AGRESOR!

    Ca si politicienii trebuie, in corpore hingheriti, subscriu! Si sigur ca, fara a rezolva problema ABANDONULUI de caini, cauza situatiei de acum, n-am rezolvat nimic doar prin eutanasiere, in maxim 5 ani vom fi in aceeasi situatie.

    Răspunde

   • AC
    30 septembrie 2013

    Labagiule, von Mistress filiala România trebuie să-și scoată alte labe triste la înaintare. 🙂

    Plăvanii și fazanii sunt deja futați. 😀

    Răspunde

   • ionut
    30 septembrie 2013

    Socialist borat, mancator de cacat usl, ce face mises.ro e fix treaba proprietarilor si administratorilor site-ului, nicidecum a mea! Da’ ce pretentii sa am de la un biet onanist intelectual, sclav de partid ce actioneaza la ordin, care se afla perpetuu in eroare…

    Mare idioata a foat libertina de ma-ta ca nu si-a exercitat la timp drepturile asupra uterului! Da’ ei i-ai spus chestia asta pe care o trambitezi cu atat convingere?

    Răspunde

 3. testokick
  28 septembrie 2013

  Offff…Societatea moderna e metastazata si tinuta in viata cu steroizi si solutie hipertona pe vena si tub cu gmo indesat cu seringa pana in stomac. Buba supuranda nu erupe pentru ca in anumite tari inca se traieste relativ bine si putini inteleg ca este necesara o epurare politico sociala.
  Crimele white collar devin statistici tocmai din cauza numarului mare de oameni redusi la tacere. Daca prostesti un om sau cativa se numeste escrocherie iar daca prostesti milioane se numeste white collar offence. NIci crima nu mai apare in definitie. Sincer cred ca trebuie vanati cu arcul, sulita si prastii ori nu cu gloantele.

  Răspunde

 4. Romania Jefuita
  2 octombrie 2013

  E super tare site-ul http://www.porcisme.ro. Din ce am vazut, scorul se actualizeaza zilnic.

  Răspunde

 5. unu’
  5 octombrie 2013

  Oare cati/cate isterici/isterizate s-or aduna sa apere bietii politicieni de la eutanasiere?

  Răspunde

 6. Cosminos
  5 octombrie 2013

  Şi maidanezii securişti arată pe cine slujesc de fapt:

  <>

  Pentru că, nu-i aşa, nu am vrea ca un protest să influenţeze vreo decizie 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
mobile desktop