Eu te-am facut, eu te omor

Asta spune o vorba romaneasca ce este folosita uneori de parinti pentru a-si „educa” copii. Are si justificare crestina, caci pentru ca Yehova a facut omul este indreaptit sa se comporte ca un psihopat aflat in criza de nervi. In fond, Yehova, este vazut de mult drept un tatal ceresc plin de iubire, un tata care si-a lasat copii ce nu stiau ca apa clocotita frige intr-o camera cu o oala cu apa clocotita si care, dupa ce copii s-au ars, i-a dat cu capul de pereti (pentru cine nu stie despre ce vorbesc, e vorba de pacatul originar).

Asta e iubire dumnezeiasca in conceptia crestinilor care au citit Biblia. E adevarat ca acestia sunt foarte putini, marea majoritate cunoscand Biblia doar prin intermediul seriei animate „Cartea Cartilor” sau ce-au retinut dupa ce au vazut de zeci de ori filmul lui Franco Zeffirelli.

Acum ca am stabilit care sunt regulile de comportament adecvat al unui parinte iubitor fata de copii lui, nu reusesc sa inteleg de ce lupta oamenii impotriva deciziei guvernului de a inchide spitale. Guvernul isi arata prin aceasta masura dragostea fata de oameni. Dupa ce i-a saracit luandu-le prin impozite rezultatul muncii lor Yehova Guvernul ii pedepseste pentru ca nu au bani sa plateasca servicii medicale. Daca asta nu-i iubire divina atunci crestinismul e o religie de cacat. Logic, pentru ca crestinismul nu e o religie de cacat, ce face Sfantul Boc este manifestarea iubirii divine. In fond, Maica Tereza spunea ca durerea te apropie de Isus. Daca Maica Tereza nu manca cacat, atunci Sfantul Boc si mucenicii din Guvern vor sa te apropie de Isus.

Eforturile lor din ultimul timp arata ca in Guvern avem doar sfinti care ne vor binele suprem (adica sa ajungem in rai). Utilizarea fondurilor guvernamentale pentru constuirea de biserici e consistenta cu imaginea unui Guvern Iubitor. Dar cum spuneam, asta doar daca crestinismul e adevarat.

Mai mult decat atat, Guvernul este cel care i-a facut pe cei mai multi din cei ce vor acum sa blocheze drumurile nationale. Guvernul a luat de la unii, prin impozite, ca sa construiasca spitale si sa creasca speranta de viata a oamenilor. Daca n-ar fi fost Guvernul multe localitati n-ar fi avut spitale si multi ar fi murit pana acum. Dar Guvernul le-a dat sansa la viata. Pe care, conform principiului „Eu te-am facut, eu te omor”, o ia inapoi.

Asta doar pentru ca noi suntem de fapt niste sclavi pentru Guvern. Existam sau murim pentru ca asa binevoieste Guvernul. Iar intre nastere si moarte trebuie sa muncim si sa-i platim Guvernului taxe si impozite pentru dreptul de a exista pe teritoriul condus de acesta. La fel cum suntem obligati sa ingenunchiem in fata unui zeu psihopat, fiului sau sinucigas si fantomei retardate. Pentru ca ei au facut lumea asta si noi le suntem datori.

Sclavagism si etatism… precum in cer asa si pe pamant.

2 comentarii la „Eu te-am facut, eu te omor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *