Efectul ochelarilor feministi

Un studiu facut de okcupid.com in 2009 arata ca femeile considera ca 80% dintre barbati sunt sub medie din punct de vedere al atractivitatii. Feminismul, asa cum se prezinta inca in Occident, nu a ajuns inca in Romanika dar, gratie eforturilor Zanei Zanelor si altor femei de succes care lupta pentru legiferarea superioritatii femeii si nu pentru educarea femeilor si barbatilor intru respect reciproc,… The New Feminism is coming to a theater new you.

In Occident femeile au fost „educate” sa se „vanda” cat mai scump, adica sa ceara cat mai mult si sa ofere cat mai putin. Iar diferenta este atat de mare incat barbatilor le este din ce in ce mai evident ca, in „afacerea” asta, ies in pierdere. In Japonia situatia este atat de dezastruoasa incat, nu doar ca barbatii nu se mai gandesc la casatorie, dar nici macar la sex (procentul a crescut la 1/3 arata un studiu din 2011 pe care nu-l gasesc acum).

Etichete:

5 comentarii la „Efectul ochelarilor feministi”

  1. Am spus „vanzare”, nu „inchiriere”. Faptul ca hormonii, „educatia” si alti factori le spun femeilor de 20 de ani ca trebuie sa fie active sexual doar le indeamna sa se inchirieze ieftin. Chiar articolul spune ca acolo unde sunt multe femei, oferta creste si evident ca pretul scade. O femeie poate face sex oricand initiaza acest lucru, deci si la 30-40 de ani va gasi parteneri; va fi la fel de usor sa se „inchirieze”.

   La „vanzare” (casatorie) insa pretentiile sunt mult mai mari. Deloc surprinzator, in conditiile in care „chiria” este mica nu se gasesc cumparatori.

   Dar nu-i nimic, mana invizibila a pietei va regla lucrurile. In 10-20 de ani vom vedea femei care intretin barbatii, nu pentru ca barbatii aia sunt atat de buni incat merita intretinuti ci pentru ca vor fi mult prea putini.
   http://www.theatlantic.com/magazine/archive/2010/07/the-end-of-men/8135/

 1. perfect adevarat !!! se pare ca in aceasta directie civilizatia araba este superioara … femeia trebuie sa-si stie locul si indatoririle , in occident din pacate precum si in romania pentru ca o casatorie sa mearga barbatul trebuie sa accepte o femeie inferioara , in cazuri de egalitate treaba e riscanta existand oricand pericolul ca unul din cuplu sa o ia pe aratura ..

  1. Nu e vorba ca „femeia trebuie sa-si stie locul si indatoririle” ci ca propaganda feminista creaza false asteptari atat pentru femei cat pentru barbati. Femeile sunt supuse presiunii ca „trebuie sa aiba o cariera”, iar barbatilor li se spune ca pe tzeava vine „wonder woman” care are si o cariera de succes si o familie de succes. Istoria a aratat ca daca barbatul e plecat de dimineata pana seara ca sa faca bani, nu prea mai are timp de copii asa ca ceea ce i se spune femeii ca trebuie sa faca pentru a fi un reprezentant reusit al emanciparii necesita capacitati supra-omenesti.

   Desigur exista si exceptii insa acestea sunt mai putine decat vor feministele sa recunoasca. Media ne spune care sunt povestile de succes. La fel cum la fiecare Mutu sau Chivu exista sute de oameni despre care nu stiu ca vor sfarsi in divizia C cu tibiile fracturate tot asa este si in cazul feministelor de succes. Pentru fiecare Zana casatorita cu cate un Banica exista zeci de femei care si-au dorit sa faca o cariera si ajung la 40 de ani functionare la o banca, necasatorite si fara copii si in acelasi timp nemultumite ca „barbatii buni sunt luati”. In acelasi timp barbatii se casatoresc cu o femeie despre care mass-media ii spune ca-i va face si copii frumosi si va ajunge si director de marketing la o companie de succes, iar cand sotia ajunge sa decida ca copii sunt mai importanti decat cariera se va simti frustrat ca asteptarile i-au fost inselate.

 2. @Mike, să ai tu parte de ”civilizaţie arabă” într-o viaţă viitoare fiule!

  Să vezi pe pielea ta ce înseamnă ca orice dobitoc să poată să solicite un test de virginitate asupra ta, că aşa i se scoală lui, să vezi ce înseamnă crimele de onoare sau să vezi cum violatorul tău e liber iar tu eşti în cătuşe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *