Dumnezeu, slujitorul Satanei?

Un spalator de creiere, pe numele sau Bill Johnson, @billjohnsonBJM spune ca de la Facere incoace Dumnezeu e sluga Satanei.

Complaining is to the devil what praise is to God.

De cand Eva a muscat din fructul care arata fata hidoasa a lui Yehova (un voyeurist labagiu care privea 2 copii ce se jucau cu putza in nisip), Dumnezeu 3-in-1 se tot plange ca rasa umana a cazut in pacat, ca nu se ridica la nivelul asteptarilor sale, blah… blah… Daca spalatorul de creiere ar avea dreptate asta inseamna ca, asa cum babele murdare pe picioare inghenunghiate ii provoaca orgasme spirituale lui Yehova, tot asa si Satan are orgasme spirituale cand Yehova sufera de starea deplorabila a naturii umane.

Cred ca aceste doua entitati spirituale ar putea sa-si provoace singuri orgasme spirituale fara sa ne introduca si pe noi, umanitatea, in ecuatie.

Ironia afirmatiei spalatorului de creiere e ca, prin fraza rostita, el insusi se plangea de faptul ca oamenii se plang prea mult (probabil ca nu inghit mai usor cacaturile pe care trebuie sa le inghita de la preoti, politicieni, zeitati inexistente). Nici nu ma asteptam la vreo consistenta in gandire din partea unuia care crede ca un trib nomadic de acum 4000 de ani detinea secretele universului. Vorba aia „fa ce zice popa (nu te plange) nu ce face el (se plange)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *