6 responses

 1. testokick
  8 iulie 2013

  Patriotismul este bun cand ai pentru ce sa lupti. Glia strabuna este astazi luata de diverse natii deci este o mare tampenie sa te declari mare patriot. Daca totusivrem sa facem ceva pentru binele tarii(este un termen ambiguu)suntem luati drept teroristi pentru ca am putea ataca cel mai fanariot presedinte ever. Putem face totusi schimbare doar daca ne dam cu ei. Schmbare din rau in si mai rau. Brancoveanu a preferat linistea si diplomatia dar plecau 2000 de galbeni la turci regulat. Stefan cel mare(cel degraba varsatoriu de sange) a fost cel mai smecher sau cel putin asa vrem noi sa credem penutru ca le-a cam dat *UE la turci. Aparatorul crestinatatii(asta e realitatea nu te oftica)nu a avut prea mult ajutor de la restul conducatorilor asa ca a preferat sa fie nemilos.
  La 12 ani ai experimentat fanatismul. NU ai fost singurul si nici gandurile revolutionare nu erau unice.
  trebuie sa se inteleaga macar in ultimul cea ca servicile secrete sunt pentru protectia alesilor si nu a neamului. Oriunde in lume e la fel. Castele indiene o spun cel mai bine. Rolul ksatriei este de a apara brahamanii de restul castelor. Chiar si de ksatrii.SPP, SIE, SRI, STS si restul sunt pentru protectia alesului maret conducator(manca-l-ar pamantul)in proportie de 80%. restul de activitate si timp se refera la actiunile si initiativele altora fata de Romania. Un presedinte de stat trebuie sa stie atat cat ii spune raportul insa unii se cred mai catolici decat papa si vor sa stie tot. Depinde de cei care ii raporteaza cat ii spun. E mult de spus dar patriotismul este bine definit de paraziti:
  „Sa mori pentru patrie, astea-s povesti
  Tre` sa gasesti ceva pentru care merita sa traiesti
  Prostii mor pentru ideile celor destepti
  Si nu exista oameni 100% corecti”

  Răspunde

  • logosfera
   8 iulie 2013

   Si eu care speram ca macar la 12 ani am fost patriot 🙂

   Răspunde

 2. Testokick
  8 iulie 2013

  da cunosc.

  Răspunde

 3. Ion
  29 iulie 2013

  De fapt, totul se rezuma la bani. Patriotismul inseamna delegarea unui grup de a te „jefui” prin taxe.
  Cei care lacrimeaza la auzul imnului Romaniei, de fapt sustin un grup de oameni „alesi de popor” sa ii taxeze, in locul altui grup de oameni. Am scris „alesi de popor” in ghilimele, pentru ca sunt alesi in schimbul unor maruntisuri (galeti, zahar, ulei, otv-izare, manipulare prin biserica, etc).
  Dupa atatea revolutii, revolte, razboaie duse si alte manifestari din ultimii 200 de ani, constatam ca nu suntem liberi deloc, ci forma de sclavagism s-a modificat doar. In continuare platim grupului desemnat fara a beneficia de ceva, dar mai suntem si datori altor grupuri care nu fac altceva decat sa puna bir prin diferite metode, asta ca sa fie bine, un fel de taxa de protectie moderna.

  Si-atunci, sa mai mor pentru tara? Fuck no!
  In caz de razboi, sunt primul dezertat, pe mine sa nu va bazati.

  Răspunde

  • logosfera
   29 iulie 2013

   Din pacate, pe timp de razboi, sa dezertezi inseamna moarte sigura. Mai putin daca te cheama Svejk 🙂

   Răspunde

   • Ion
    29 iulie 2013

    Hmm, la asta nu m-am gandit…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
mobile desktop