Declaratia unica – Cronica unui viol anuntat

A fost odata ca niciodata o fata de 22 de ani numita Firma. S-a nascut atunci cand parintii ei, Comunismul si Dictatura, au murit pe cand se aflau in vacanta in Romania.

Firma a fost data in grija Libertatii, sora vitrega a maica-sii casatorita fortat inaintea sa ajunga la majorat cu Capitalismul de Cumetrie. Acesta era cam betiv si iute la manie. De multe ori se intorcea beat de la bodega impreuna cu colegii sai de la Scoala Guvernala nr. 23 si incepeau s-o calce in picioare pe Libertatea.

Cu chiu cu vai Firma a terminat liceul si s-a inscris la Facultatea de Supravietuire pe care a terminat-o cu note deosebite. Statul, vecinul libidinos de la etajul 10 al blocului in care locuieste Firma si care este totodata si administratorul imobilului a observat ca Firma arata chiar bine avand in vedere chinurile prin care a trecut asa ca a inceput sa aibe tot felul de fantasme erotico-fiscale cu Firma. De cateva ori pe luna Statul punea Firma sa depuna in cutia administrativa raportari privind consumul de apa calda, de apa rece, de curent electric, de gaze, de caldura etc. Cutia administrativa era chiar vis-a-vis de usa de la apartamentului Statului iar acesta solicitase ca raportul privind consumul e apa calda sa fie adus lunea intre 10 si 12, cel de apa rece martea intre 14 si 15 si tot asa. Ce nu stia Firma e ca Statul urmarea pe vizor cand aceasta venea sa depuna declaratiile si se masturba cand o vedea ca aceasta se chinuie sa bage declaratia intr-o cutie postala care deja era plina.

Statul s-a intalnit intr-o zi la intrarea in bloc cu Firma si i-a spus ca se vor inlocui toate cele 10 raportari pe care trebuia sa le faca lunar cu o singura raportare care, mai mult decat atat, se va face prin intermediul internetului. „Ca doar ne-am modernizat ce dreacu'” a zis Statul. „Se impun cateva masuri de siguranta si trebuie sa vii pe la mine sa-ti dau cartela de access in sistemul de raportare. Vino diseara, pe la 7”, ii spuse Statul Firmei.

Firma, obosita dupa o zi lunga in care se luase la cearta cu un client rau-platnic, Criza S.A., s-a prezentat la apartamentul Statului la ora 7. Fu invitata in sufragerie unde, supriza, Statul impreuna cu prietenii sai, Notarul, Registrul Comertului si Emitatorul de Certificate, erau deja dezbracati. Ce a urmat va puteti imagina si voi. Statul i-a spus ca pentru declaratia unica e de un certificat digital. Pentru certificat e nevoie sa obtina o procura de la Notar. Iar pentru procura e nevoie de o dovada de la Registrul Comertului. Registrul Comertului, prima muie. Pe bani, evident. Cu dovada de la Registru in mana stanga, Firma i-a luat-o la laba Notarului. Tot pe bani, evident. Cu procura in dinti, Firma a stat capra Emitatorul de Certificate pret de vreo 50 de euro. Ca atat face certificatul necesar depunerii raportarii anuale. In tot acest timp Statul sa stea pe fotoliu si se masturba cu ochii iesiti din orbite.

Dupa toate aceste suplicii, Firma se intinse pe canapea asteptand ca Statul sa-si faca treaba.
– Poti sa pleci, ii zise Statul.
– Pai credeam ca…
– Lasa, eu o sa te fut in urmatoarele luni, pana ma lamuresc care e formatul in care vei furniza datele.

4 comentarii la „Declaratia unica – Cronica unui viol anuntat”

  1. @Dumnezero
    La un moment dat poate vedem Firma la „Stirile de la Ora 5”: Firma a ucis Statul dupa ce a cunoscut-o pe satanista Greva Fiscala 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *