De ce nu se destrama UE?

Din aceleasi motive pentru care nici pensionarii nu ar vota pentru reducerea pensiilor. Cei care ar trebui sa voteze pentru desfiintarea UE nu sunt cetatenii ci birocratii de la Bruxelles, care ar trebui sa voteze sa devina someri. Cine dracu’ ar face asta? In afara de cate un „ticnit” din asta ca Farage?

De cand cu criza asta s-au trezit niste politicieni sa critice sistemul democratic actual spunand ca este ilogic sa lasi oamenii sa-si voteze cresteri de pensii si salarii. Corect! Felicitari ca ati vazut paiul din ochii pensionarilor si asistatilor sociali. Da’ cu barna ce facem bre? Ce facem cu primul ministru care stabileste bugetul pentru presedintele care l-a pus in functie? Ce facem cu parlamentarii care voteaza ce buget au Camera Deputatilor si Senatul? Cum facem cu negocierile dintre puterile statului („voi va faceti ca nu vedeti ca au crescut cheltuielile de protocol la noi, noi ne facem ca e musai sa crestem cheltuielile de protocol la voi”)? Alti dulai care vor democratie dar nu pentru catei.

De curand, au aparut „Manifestul Liberatarian” si miscarea „Noua Republica”. Probabil ca vor mai veni si alte initiative. Eu as vrea sa vad o platforma-program care sa contina modalitatile prin care se combate ipocrizia. Mai ales in interiorul partidului respectiv.

2 comentarii la „De ce nu se destrama UE?”

 1. stii cumva ce s-a intimplat cu tlp.ro?

  si de curiozitate, urmaresti show-rile din SUA? De ex. Stossel (e pe pirate bay) sau Red Eye (e pe youtube, user HDcontentdump03)

  1. Habar nu am ce s-a intamplat cu tlp. La inceput am inteles ca e o problema de DNS dar nici n-a mai scris nimic.
   Nu stiu in ce oras locuieste dar participa la intalnirile ateiste. Poate cei de acolo sa stie mai multe.
   Nu am urmarit nici unul din show-urile mentionate… mai putin un episod despre viata in ghetto al lui Stossel, in care arata ca blocurile date in administrare locatarilor merg mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *