Daca-l vezi pe Isus, fugi cat te tin picioarele!

CaveatLector a facut un pustiu de bine traducand pentru cei ce nu cunosc limba germana un reportaj/documentar despre astrology creative writing.

Vorbind cu o femeie ce sufera de cancer si care avea dureri groaznice Maica Tereza i-a spus (in partea a 3-a a documentarului):

Asta e sarutul lui Isus. Te-ai apropiat de el prin suferinta atat de mult incat te poate saruta.

Ce sa intelegem de aici? Daca esti sanatos, te tine Satan in brate? Isus e un monstru sadic care trebuie sa te vada zvarcolindu-te de durere ca sa te bage in seama? Sau ca Maica Tereza manca ca capra in coltul gurii?

Ce parere sa ne facem despre cei ce se duc la doctori? Ca fug de Isus? Ca sunt satanisti/comunisti/atei? Ce parere sa ne facem despre doctori sau despre anestezisti? Ca sunt lucratorii Satanei? Sa vor sa te departeze de Dumnezeu? Sau ca Maica Tereza manca ca capra in coltul gurii?

Ce parere sa ne facem despre Monica Tatoiu care a incercat sa-si trateze cancerul si se declara credincioasa? Ca e ipocrita? Ca s-a rugat de fapt la Satan si ca e mincinoasa? Sau ca Maica Tereza manca ca capra in coltul gurii?

Daca Maica Tereza a avut dreptate ar trebui sa ne ferim de Isus ca de ciuma. Caci Isus este ciuma.

9 comentarii la „Daca-l vezi pe Isus, fugi cat te tin picioarele!”

 1. probabil daca „maica tereza” a avut dreptate , nu poti fugi de „Isus” , citeste si tu apocalipsa si vezi acolo cine-i shefu . apropo in ortodoxie se scrie cu doi de I, io cred ca ai fost protestant la origini, n-asha? cat despre „mitul Isus” cica au descoperit astia prin iordania o biblie de metal stantata in perioada vietii personajului „mitologic”.

 2. @Cristi
  Sari de la etaju 9 cu capu` inainte. Ce Biblie visezi omule? Aia e Bilbie la tine?
  Si faptul ca dateaza de la inceputul erei noastre nu atesta faptul ca Jesus a existat. Ca tot de atunci dateaza si evangheliile gnostice descoperite la marea moarta. si asta e o dovada a existentei lui.
  Existenta unei persoane poate i simplu dovedita de inregistrari din cadrul autoritatilor. Nu de scrieri din cadrul religiei. Si alea nu sunt de gasit. De ce crezi tu ?

 3. @Cristi
  Eu am fost ortodox dar nu mai sunt. Deci maninci ca maica tereza in coltul gurii.

  „cica”… „cica au gasit arca lui noe pe muntele ararat” – fals. „cica e minune la Ierusalim cu focul sfant” – fals. „cica calugarii ortodocsi il au pe Yehova pe speed-dial” – fals.

  Crezi ca „cica” e vreun argument ca nu-mi dau seama?

 4. Pentru autorul articolului, nu poti demonta crestinismul doar pentru ca x a spus ceva candva…, e bine ca in viata sa stii spune da si nu, sa vezi lucrurile in alb si negru…dar uneori nu e chiar asa simplu. ala cu apocalipsa e un RETARD! :))))) saracu e vai pula lui, dk el nu gandeste nu inseamna ca credinta credtina e falsa 100%

 5. @Timotei
  Evident ca pentru a dovedi ca credinta crestina e 100% e nevoie de mai multe dovezi decat un „ipse dixit” al unui idiot. Procesul este similar cu un puzzle.
  Intai demonstrezi ca povestea pacatului originar e incompatibila cu ideea unui Dumnezeu bun, apoi demonstrezi ca cel ce a scris istoria crestinismului era un mincinos… etc etc…
  Si nici asa nu-i suficient pentru ca suntem „educati” de mici sa fim credinciosi. Nu mai vorbesc de faptul ca pentru multi speranta la un loc in rai este singura sansa la bucurie.

 6. Pingback: Dumnezeu e un ratat | Logosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *