Daca esti feminist…

… adica daca crezi ca femeile sunt discriminate si ca trebuie sa pui umarul la schimbarea societatii pentru a le aduce la nivelul barbatilor si daca crezi ca dublura Angelinei Jolie care a violat un taximetrist nu merita o pedepasa similara cu un violator barbat sper ca ma-ta sa fie violata de George Clooney iar opinia publica sa strige „Nu e viol, uite ce bine arata George Clooney, baba aia cu tzatzele lasate ar trebui sa zica merci ca a futut-o George Clooney”.

Totusi, in caz ca nu-ti doresti ca ma-ta sa fie „violata” de George Clooney iti recomand sa citesti:

 

 

 

7 comentarii la „Daca esti feminist…”

 1. Lol. *Facepalm*

  Dacă eram la 1910, da, feminismul era ideea asta absurdă că femeile ar fi discriminate. Între timp s-a mai scris, s-a mai cugetat, s-a mai experimentat, s-a mai observat și feminismul a devenit despre cultura patriarhală și rolurile tradiționale ale sexelor. Chestii mai de finețe, dar nu mai puțin importante, care afectează negativ ambele sexe.

  Dacă tipa primește pedeapsă mai mică pentru o infracțiune similară cu a unui bărbat asta se întâmplă tocmai pentru că teza feminismului este corectă.

   1. Mnu.

    Teza feminismul e că trăim într-un sistem care ne pune în anumite roluri sociale nu pe baza aptitudinilor și caracteristicilor personale, ci pe baza unor preconcepții legate de sex.

    1. Faptul ca aia e teza feminismului (putea fi la fel de bine si teza masculinismului sau teza transexualismului) are prea putina legatura cu faptul ca feminismul nu mai lupta de multa pentru drepturi egale si pentru privilegii disproportionate.

 2. Eu nu sunt în stare să pricep cum un bărbat poate fi violat. Nu înţeleg cum un cuţit la gât îţi umflă corpii cavernoşi.

  Însă, dacă se demonstrează că a făcut-o, nu văd de ce să nu servească fix acelaşi timp în închisoare.

  1. O banuiala: moartea termala (dupa un timp cutitul la gat desi reprezinta acelasi pericol nu mai provoaca aceleasi reactii corporale), faptul ca creierul incurca sentimentele (ai auzit de persoane care se indragostesc doar pentru ca au trecut printr-o situatie stresanta impreuna?) si probabil faptul ca tipa nu tinea cutitul la gat si astepta curioasa sa i se scoale victimei (i-o fi tras o limba in ureche si mana in pantaloni).

   Intrebare similara: femeile care sunt violate nu se umezesc pe toata durata violului? Desi suna ca dracu’, e o intrebare sincera. Ma gandesc ca e „preferabil” sa manifeste semnele „simptomele” excitarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *