Daca as fi intr-o camera cu Hitler, Stalin si Ponta

Evident ca i-as impusca pe Hitler si pe Stalin. Apoi, cu patul pistolului, l-as lovi pe Ponta in tibie, degetele de la picioare si dinti. Pana moare.

6 comentarii la „Daca as fi intr-o camera cu Hitler, Stalin si Ponta”

  1. ..sint perfect de acord dar ma amuza fetele care isi trag pe interneturi masti de dure..si viseaza razbunari din astea, sangeroase :mrgreen: draghe Bella, inainte sa treci la fapte, cum stai cu vederea sangelui? as face pariu ca lesini daca te intepi in degetel cu un ac dar intreb de distractie: ai injunghiat vreodata un porc, un miel vreun vitel.. sau ai taiat macar vreo gaina?..ps. io cu asta ma ocup in timpu liber si de sarbatori.. :mrgreen:

  2. Ioane, să avem noi linişte şi pace! Am omorât liiiniştită gândaci, păianjeni (dar numai în casă, cei care-s afară mi-s dragi), fo 20 de şoareci – unii chiar cu mână liberă, pe la ţară. Găini n-am tăiat decât vreo 3-4, că deh, de la o vârstă încolo niciuna dintre bunice nu şi-a mai permis să crească păsăret. Miei n-am tăiat, din lipsă de mioare-n bătătură, altminteri n-aveam nicio greaţă. Viţei şi porci n-am tăiat, că nu mi-a arătat nimeni, dar nu am nicio reţinere. Cât despre oameni, sunt mulţi pe care i-aş ucide cu mâna mea, (de ex. pedofilii i-aş ucide prin tortură chinezească şi aş dormi neîntoarsă când urlă ca din gaură de şarpe, eu care dacă se foieşte bărbată-meu lângă mine mă trezesc instant)
    Cât despre sânje de om, domle dragă, mi-s femeie. Văd în fiecare lună…
    Iar când mi-am tăiat deştul arătător până la os când am apăsat din greşală pe butonul de pornire al mixerului vertical, a trebuit să mă pansez, să curăţ şi mizeria şi sângele curs şi să o şi calmez pe ex-socroşenie care făcea crize de isterie că am împrăştiat prin bucătăria ei imaculată (not) 2 lg de făină

  3. Dar nu cumva Maestre Logosfera ar trebui împușcat șeful lor?Ăla care i-a plătit răzbiul lui HITLER și revoluția bolșevică din Rusia ce l-a adus pe STALIN la Putere?Ăla de l-a dat jos pe CEAUSESCU și l-a pus pe Năstase să semneze cedarea gratis a petrolului României?

    1. Pai daca stii care-i seful lor, desigur. E ca atunci cand iti intra in casa un hot; decat sa-l omori direct, ar fi mai bine sa afli din ce grupare face parte si sa-l ucizi pe ala care a dat ordinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *